Den dětí v zábavním parku 2017

Akce Olomouc

Den dětí v zábavním parku 2017
Akce pro děti, Den dětí
Fajn víkendy, Olomouc
Další akce ve městě Olomouc

Energylandia 3.6.2017 - den dětí v zábavním parku

EnergyLandia je největší moderní zábavní park v Polsku, který se rozprostírá v malebné oblasti města Zator. V tomto prvotřídním parku světového formátu, najdou potěšení z jízd a her, jak nejmenší děti, tak i dospívající mládež a dospěláci. Těšit se můžete na hrátky na 3 dětských hřištích, interaktivní zábavu, různá představení a více jak 60 atrakcí pro malé i velké milovníky adrenalinu, které najdete ve 3 zónách:
- Extrémní - adrenalinová
- Rodinná
- Dětská, včetně koutku pro malé děti
Zařízení jsou certifikovaná. Atrakce nejen baví, ale hravou formou i učí. Navíc se zde pohybují oživlé pohádkové postavy, což ocení ti nejmenší.
Najdete zde i například nové roller-coastry, Space Gun, kolotoče, WRC Autíčka, skluzavky, Jeep Safari a jiné fantastické atrakce. Občerstvit se můžete v restauracích, cukrárně, kavárně nebo v rychlých občerstveních.
Pokud se chcete vybláznit na moderních atrakcích a prožít FAJN den s rodinou či přáteli, pak vám rozhodně doporučujeme navštívit tento super zábavní park, který není jen obyčejným lunaparkem s několika zastaralými atrakcemi, z nichž jsou mnohé určeny dětem. EnergyLandia je pecka! Je to svět kvalitních atrakcí, kouzelných okamžiků a radosti, kde se cítí dobře všechny generace.
Cena: 549,- (platí pro všechny věkové kategorie)
cena zahrnuje: dopravu a služby průvodce
cena nezahrnuje vstup a pojištění
vstupné: dospělí 109Zl
děti do výšky 140 cm : 59 Zl
děti do 3 roků: 1Zl
(Cena vstupu se může změnit dle Energylandie PL)

Rezervaci provedete tak, že do zprávy na této naší stránce FAJN víkendy napíšete JMÉNA VŠECH CESTUJÍCÍCH S DATY NAROZENÍ, TELEFONICKÝ KONTAKT NA JEDNOHO Z VÁS, NÁSTUPNÍ MÍSTO, poté rezervaci potvrdíme.
Těšíme se na fajn strávený den.

Místo konání akce: Fajn víkendy, Olomouc, Olomouc
Datum začátku akce: 3. Června 2017 06:00
Datum ukončení akce: 3. Června 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.5927N 17.2562E

Případné změny si prověřte na webu akce Energylandia 3.6.2017 - den dětí v zábavním parku

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce