Den otevřených dveří na Ekonomicko-správní fakultě MU

Akce Brno

Den otevřených dveří na Ekonomicko-správní fakultě MU
Jiné akce
Web organizátora:
www.econ.muni.cz
Další akce ve městě Brno

Den otevřených dveří na Ekonomicko-správní fakultě MU

Chystáte se na Ekonomicko-správní fakulta MU? Přijďte na Den otevřených dveří! Naši současní studenti vám popovídají, jaký je studentský život, jak zvládat zkoušky, jaké předměty si vybrat, a jaké obory nejvíc frčí. Budete se moci podrobně informovat o přijímacích zkouškách, zahraničních stážích, studjních výjezdech a všech 14 oborech, které fakulta nabízí.

Během dne se můžete zúčastnit několika “tours” všemi zákoutími fakulty, menzy, kolejí a knihovny. Čeká na vás i ekonomický experiement Trust game a soutěže o certifikáty na přípravné kurzy TSP!

_____________________________
Program dne:

Přednášky o studiu a aktivitách pro studenty na ESF:

Informace o studiu na ESF, studentských aktivitách a řada dalších praktických postřehů a zkušeností. Dozvíte se, jak je možné si uspořádat rozvrh, jak probíhá zkouškové období a na co si dát zejména v prvním roce studia pozor. Nezbytnou součástí prezentace jsou také informace o tom, jak se bydlí na kolejích, kde se studenti ESF stravují a jak tráví volný čas. Přednáška trvá přibližně 45 minut.
Místo: P101, 1. patro
Čas: 13:00 a 15:00

Ekonomický experiment Trust Game:

Jak moc věríte neznámým lidem? Je důvěra přínosem, nebo ztrátou pro jednotlivce? Obojí si můžete otestovat na ekonomickém experimentu! Celý experiment bude trvat cca 30 minut. Úspěšní účastníci dostanou věcné ceny. Místo: VT203, 2. patro. Čas: 14:00 a 16:00.

Přednáška Svět kryptoměn:

Vše, co potřebujete pro vaši zářivou budoucnost vědět o bitcoinu a dalších kryptoměnách a báli jste se zeptat! Zaměříme se na nejdůležitější aspekty kryptoměn, které jsou v současnosti globálním fenoménem, o kterém se hodně mluví, ale současně dost málo ví. Čas: 14:00 a 16:00.

Prohlídky areálu – učebny, koleje, menza, SVI

Jak vypadají učebny, jaké je na ESF vybavení, kde budu bydlet a jíst? To jsou otázky, na které vám odpověď poskytne prohlídka areálu ESF. Do areálu se vydáte společně se studenty, kteří vám sdělí i osobní zkušenosti. Uvidíte i špičkově vybavenou knihovnu a Středisko vědeckých informací. Prohlídka trvá cca 30 minut. Místo: sraz u zadního vchodu (z parkoviště). Čas: každou čtvrthodinu od 13:15 do 15:30.

Studentská zóna

Ve studentské zóně se můžete informovat o studijních oborech, detailech přijímacího řízení, možnostech výjezdů do zahraničí (Erasmus i jiné), zahraničních stážích, počítačovém vybavení ESF a Středisku vědeckých informací, které je na ESF k dispozici studentům a akademickým pracovníkům.

Těšíme se na vaši účast!

Místo konání akce: Ekonomicko-správní fakulta MU, Lipová 41a, Brno
Vstupenky: http://www.followmasaryk.cz/
Datum začátku akce: 22. Ledna 2018 13:00
Datum ukončení akce: 22. Ledna 2018 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.1935N 16.5775E

Případné změny si prověřte na webu akce Den otevřených dveří na Ekonomicko-správní fakultě MU

Jméno organizátora: Ekonomicko-správní fakulta MU
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
HYPNOTIZÉR
Lidový dům, Vsetín
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy