DEN SESTER VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

DEN SESTER VE ZLATÉM JABLKU
Jiné akce, Přednášky a kurzy
Web organizátora:
www.zlatejablko.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: Tel.: +420 571 817 111 Mail: info@zlatejablko.cz

Mezinárodní den sester oslaví 12. května studentky a studenti zdravotních škol ve Zlatém jablku. Pro veřejnost si připravili celou řadu vyšetření, informace o prevenci, ukázky první pomoci nebo nácvik resuscitace. Vše je pro návštěvníky obchodního centra zdarma, a to v čase od 9 do 16 hodin.

V pátek 12. května mohou návštěvníci obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně udělat něco pro své zdraví. Díky studentkám a studentům Střední zdravotnické školy a Vyšší odborné školy zdravotnické ze Zlína, kteří zde ve spolupráci s Krajskou nemocnicí Tomáše Bati pořádají akci pro veřejnost se zdravotní tematikou. Lidé si zde mohou nechat změřit hladinu cukru a cholesterolu v krvi, krevní tlak, puls, nasycenost krve kyslíkem nebo zjistit svou krevní skupinu.

K dispozici bude také vyšetření zraku, nožní klenby a preventivní dermatoskopické vyšetření znamének. Dále bude možné získat informace k prevenci karcinomu prsu a děložního čípku, k prevenci vzniku zubního kazu nebo se dozvědět, jak trénovat paměť. Program bude navíc doplněný o ukázku první pomoci a nácvik resuscitace i o další aktivity.

Akce se koná u příležitosti Mezinárodního dne sester, který připomíná den narození anglické ošetřovatelky a zakladatelky povolání zdravotní sestry Florence Nightingale.

Program bude probíhat v prodejní galerii v přízemí obchodního centra od 9 do 16 hodin.

Další informace na www.zlatejablko.cz.

Jméno organizátora: Zlaté jablko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HYPNOTIZÉR
Lidový dům, Vsetín
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy