DERMACOL LOVE DAY 2023

Akce Praha

DERMACOL LOVE DAY 2023
Jiné akce
Další akce ve městě Praha

DERMACOL LOVE DAY 2023

Nechte se hýčkat na pátém ročníku DERMACOL LOVE DAY v pražské Grébovce!
Čas lásky a tradičního líbání pod rozkvetlými stromy, to je První máj. A právě v tento den se pražská Grébovka již popáté promění v ten nejkouzelnější a nejzamilovanější prostor s pestrou škálou aktivit v duchu lásky, krásy a zábavy. DERMACOL LOVE DAY se zaměří především na ženy, které si budou moci užít den plný hýčkání s celou svou rodinou. Návštěvníci se i letos mohou těšit na nejrůznější aktivity (líčení, masáže, hýčkání) a workshopy (kuchařské, sportovní, kadeřnické). Chybět nebudou módní přehlídky, osobnosti a moderátoři televize Prima, herci z oblíbeného seriálu ZOO a samozřejmě ani rozkvetlé stromy pro prvomájový polibek.

Proč si zakoupit dárkovou tašku Dermacol?
Vstup na akci je zdarma. Pokud si ale zakoupíte tašku Dermacol za 299 Kč, nalíčíme vás, nalakujeme nehty, a navíc si odnesete dárky v minimální hodnotě 800 Kč! • Růžová taška Dermacol (hodnota 50 Kč) • Slevová poukázka na nákup výrobků Dermacol (hodnota 50 Kč) • Mega Lashes Volume and Care řasenka (hodnota 249 Kč) • Opojný sprchový krém LOVE DAY 200 ml (hodnota 99 Kč) • Rtěnka Magnetique (hodnota 119 Kč) • Časopis Glanc (hodnota 74,90 Kč) • Časopis Kondice (hodnota 64,90 Kč) • Voucher na 20 % slevu na eshopu Kreativ a kreativní papírový dárek (hodnota 30 Kč) • Samolepky Prima LOVE s Canem Yamanem (hodnota 30 Kč)

Titulárním partnerem pátého ročníku DERMACOL LOVE DAY je společnost DERMACOL
Hlavním mediálním partnerem akce je vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA Spolupořadatelem je Městská část Praha 2

PROGRAM
Hudba: Xindl X, skupina Holki, Olga Lounová, Vašek Noid Bárta Krása a móda: líčení výrobky DERMACOL, módní přehlídky Zábava: autogramiáda herců ze ZOO, bohatý program, lechtivá show Láska: líbání pod rozkvetlou třešní

AKTIVITY
Setkání s herci ze seriálu ZOO a s tvářemi a osobnostmi televize Prima Líčení rtěnkou DERMACOL 16H LIP COLOUR Interaktivní Prima LOVE ZONE s Canem Yamanem Líčení v DERMACOL BEAUTY ZONE Lakování nehtů v Prima LOVE ZONE DERMACOL insta koutek s květinovým foto rámem Ochutnávky jídla a pití Pikniková zóna se zápůjčkou dek ve spolupráci s MyFest Velká PET ZÓNA FITMIN PESTAURACE iGlanc CHILLOUT ZONE Dětská zóna se spoustou aktivit Kreativní workshop s časopisem KREATIV Několik míst na focení od společnosti CANON Workshop kreslení se Silvií Vezzuto A spoustu dalších překvapení a plno hýčkání na místě!

11:00-22:00

Začátek akce: 01.05.2023
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce