DĚTI RÁJE- KULTURA POD HVĚZDAMI

Akce Kutná Hora

DĚTI RÁJE- KULTURA POD HVĚZDAMI
Jiné akce
Další akce ve městě Kutná Hora

DĚTI RÁJE- KULTURA POD HVĚZDAMI

V nádherném prostředí zámku Kačina můžete zažít krásný, romantický večer s největšími hity z repertoáru Michala Davida. Výpravnou koncertní verzi doplňují krásné kostýmy účinkujících. Nenechte si ujít tuto akci nabitou známými megahity.

Akce pod širým nebem se koná za každého počasí a začátek má ve 20:30, délka je cca 120 minut včetně přestávky (30 min). Areál bude otevřen od 19:00.

DĚTI RÁJE
Výpravná koncertní open air verze nejúspěšnějšího českého HIT muzikálu Sagvana Tofiho DĚTI RÁJE přijíždí za Vámi! Přijďte si užít léto a připomenout si atmosféru legendárního představení, které pravidelně končí aplausem ve stoje. V podání hlavních představitelů - předních osobností české hudební scény - opět zazní nejlepší písně z muzikálu (notoricky známé megahity jako jsou „Decibely lásky“, „Pár přátel“, „Poupata“, „Céčka“, „Nonstop“ a mnohé další), které si diváci zpívají spolu s účinkujícími. Trocha romantiky, maličko nostalgie, humor, zábava, ale i nadhled, to všechno a mnohem víc jsou vaše DĚTI RÁJE.

- Výpravná koncertní open air verze
- Největší hity Michala Davida - Trocha romantiky, maličko nostalgie, humor, zábava, ale i nadhled - Účinkují: Sagvan Tofi, Michaela Nosková, Aneta Vrzalová, Tomáš Löbl, Braňo Polák/Lukáš Vaculík + taneční company

20:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce