Dětská show a show Vítejte ve světě Cabaretu

Akce Mladá Boleslav

Dětská show a show Vítejte ve světě Cabaretu
Akce pro děti, Kultura
Taneční škola Shareefa Mladá Boleslav - Šerífa, Mladá Boleslav
Další akce ve městě Mladá Boleslav

Dětská show a show Vítejte ve světě Cabaretu

Přijměte pozvání na taneční klubovou show v sobotu 3.června 2017 v centru Mladé Boleslavi.

Od 16h. do 18h. se koná závěrečný večírek dětských kurzů školy Šerífa a jejich dětských hostujících tanečnic, diskotéka s tančírnou pro děti i jejich rodiče. Děti Vám ukáží skupinově i sólově, co se za taneční rok 2016/2017 naučily. Jako hosté se představí dětské tanečnice orientálních tanců z Košťálova. Součástí show bude i volná tančírna, neboli diskotéka, kde si mohou pro radost zatančit všechny příchozí děti i rodiče. Zatančí sólově i lektorka kurzů školy Eva Shareefa.

Od 18h. do 20h. se koná Show Vítejte ve světě Cabaretu. Tato show je závěrečným večírkem dospělých kurzů školy Šerífa a jejich hostů. Orientální rytmy Vám také zahraje a zabubnuje uskupení Fatima drummers. V rámci show bude také volná tančírna pro všechny příchozí, tanečnice, i pro hosty. DJ se na Vás stejně jako tanečnice těší !
Tato Show Vítejte ve světě Cabaretu bude plná pestrých kostýmů a kabaretnich skladeb i flirt dance, speciálních světelných efektů. To vše v podání skupiny Les Chtas de cabaret, jež Vám zatančí Charleston, Chicago, Kankán, Swing s hůlkou, tanec se židličkou Welcome to cabaret... Studentky i lektorky si pro Vás připravují také vystoupení veselých orientálních tanců: egyptské saidi, balady, tanec s šátečky a sukněmi, španělské flamenko, indický bollywood. Představí se i hostující tanečnice: Nikol Azza Beya ze Semil, Iveta Naila a její Najla dance company z Jablonce nad Nisou, Zlata a Lea z Orientální tance Košťálov. Lektorky Insititu Regenerace z Prahy a Středních Čech spolu s hlavní vedoucí lektorkou a tanečnicí Janou Najyou Voříškovou. A studenti flamenka z České Lípy Flamenco Al Norte Jany Legézové.

Místo konání : Gold klub Nr. 1 Fénix. Jana Palacha 1299, naproti Městskému Stadionu v Mladé Boleslavi.

Lístky na Show jsou jako sezenky místenky . Předprodej v TS Shareefa : 100 kč dospělácí, 50 kč děti. Lístky můžete pořídit v mladoboleslavském spolku TS Shareefa. Lístek je platný na obě show 3.června 2017, tzn. na show od 16h. i na show od 18h. Počet lístků je omezen.

Prodej na místě v den konání akce: 150 kč dospěláci, 99 kč děti.
Přijměte pozvání na taneční klubovou show v sobotu 3.června 2017 v centru Mladé

Místo konání akce: Taneční škola Shareefa Mladá Boleslav - Šerífa, U Stadionu 1234, Mladá Boleslav
Vstupenky: http://www.shareefa.cz/
Datum začátku akce: 3. Června 2017 16:00
Datum ukončení akce: 3. Června 2017 21:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.4272N 14.9081E

Případné změny si prověřte na webu akce Dětská show a show Vítejte ve světě Cabaretu

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce