Dětský den s KOSem 2017

Akce Kostelec nad Orlicí

Dětský den s KOSem 2017
Akce pro děti, Den dětí
Nový zámek Kostelec nad Orlicí, Kostelec nad Orlicí
Další akce ve městě Kostelec nad Orlicí

Dětský den s KOSem

V letošním roce se uskuteční tradiční dětský den, který několik let úspěšně pořádal Kostelecký okrašlovací spolek na koupališti, v areálu Nového zámku. Program připravený paní Blankou Miklovou a Danou Bečičkovou vypukne v neděli 4. června 2017 ve 14 hodin a bude jako každý rok velmi pestrý. Na děti čeká loutkové divadlo, spousta her a tombola. Chybět samozřejmě nebude občerstvení pro děti i jejich doprovod.
Zajímavým zpestřením této akce bude příjezd pelotonu charitativní cyklotour NA KOLE DĚTEM v čele s Josefem Zimovčákem na jeho vysokém kole. Spolu s ním přijedou cyklisté z celé republiky společně s řadou dalších známých osobností.
Josefa Zimovčáka znají cyklisté po celém světě především díky jeho vytrvalým jízdám na vysokém kole. Několikanásobný mistr světa i ČR absolvoval na vysokém kole například závody Giro d´Italia, Vuelta a España, ale také celou trasu Tour de France ve stejných dávkách jako profesionální závodníci. A právě on stojí za charitativní a zároveň sportovní akcí, která se snaží podpořit onkologicky nemocné děti, pomoci jejich rodinám, upozornit na tuto problematiku, ale také šířit radost z pohybu a ze života!

Místo konání akce: Nový zámek Kostelec nad Orlicí, Komenského 266, Kostelec nad Orlicí
Datum začátku akce: 4. Června 2017 14:00
Datum ukončení akce: 4. Června 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.123N 16.1988E

Případné změny si prověřte na webu akce Dětský den s KOSem

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Hankův dům, Dvůr Králové nad Labem
Dětský den
KD Střelnice, Vrchlabí
DĚTSKÝ DEN V DOJO
Shin-Kyo, Rychnov nad Kněžnou