Dětský den v Kině Radotín

Akce Praha

Dětský den v Kině Radotín
Akce pro děti, Den dětí
Další akce ve městě Praha

Dětský den v Kině Radotín

V neděli 4. června se v radotínském kině koná "dětský den", během něhož můžete zajít až na čtyři pohádky (Hádej, hádej s kocourkem, Ozzy, Heidi, děvčátko z hor a Králové hor). Vstupné se platí na každý film zvlášť (od 30 do 60 korun).

Rezervaci nebo nákup vstupenek můžete zařídit přímo na webu Kina Radotín.

HÁDEJ, HÁDEJ S KOCOURKEM
Začátek v 9.30 hodin
Pro nejmenší (cca 3 roky)
Vstupné 30 Kč
Naučný seriál pro nejmenší, který vede děti k tomu, aby se snažily najít odpovědi na své otázky. Jess je malá černobílá kočička, která žije s jinými zvířátky na farmě a můžeme je sledovat, jak pilně objevují záhadný svět kolem sebe, přičemž zjišťují, že hledání odpovědí může být i docela zábavné.

OZZY
Začátek v 11.00 hodin
Pro větší (4-6 let)
Vstupné 40 Kč
Ozzy je přátelský bígl, který žije idylickým životem v rodině Martinsových. Jeho páníčci se ale musí za prací přesunout do Japonska. Má to jeden háček: pes s nimi nesmí. Martinsovi se tak rozhodnou, že Ozzyho dají do luxusního psího hotelu zvaného Modrá zátoka. Po odjezdu rodiny však Ozzy zjistí, že tohle perfektní místo je jen zástěrkou jeho majitele. Právě ten vozí psy do skutečné Modré zátoky, což je psí vězení, které i psi řídí. Ozzy se rozhodne naplánovat útěk a ve štychu nenechá ani své nové psí přátele Chestera, Fronkyho a Doca. Z vězení se musí utéct nenápadně, ale hlavně rychle a chlupatě!

HEIDI, DĚVČÁTKO Z HOR
Začátek ve 14.00 hodin
Pro větší (6-8 let)
Vstupné 50 Kč
Heidi je osiřelé děvčátko, které tráví nejšťastnější dny dětství společně s kamarádem Peterem při hlídání stáda koz, radostného hraní a užívání si svobody švýcarských Alp, kde bydlí v prostém srubu u svého dědečka. Naplno prožitým dnům je však náhle konec, když je Heidi převezena tetou Dete do německého Frankufurtu nad Mohanem, kde má dělat společnost nemocné dívce Kláře ze zámožné rodiny. Dívky se sice ihned skamarádí, ale Heidin stesk po dědečkovi, Peterovi a horách je příliš velký...
Nové filmové zpracování klasického díla světové literatury od Johanny Spyriové se vyznačuje nádherně nasnímanou švýcarskou přírodou a hřejivou atmosférou, která osloví každého od nejmenších diváků po babičky, které četly Heidi jako povinnou literaturu.

KRÁLOVÉ HOR
Začátek v 16.00 hodin
Pro starší (7-12 let)
Vstupné 60 Kč
Mládě orla je svým starším bratrem vyhozeno z hnízda, a tím odsouzeno k smrti. Chlapec Lucas nezná lásku, ani teplo domova. Po smrti matky se jeho otec uzavřel do sebe a utápí se v zármutku. Osud svádí Lucase a orlí mládě dohromady. Chlapec ptáče zachrání a pojmenuje ho Abel. Tajně se o něj stará, krmí ho. Ve společnosti mladého dravce nachází lásku a přátelství, které mu doma tolik chybí. S pomocí starého lovce Danzera učí Abela létat a lovit. Jak dravec roste a sílí, blíží se den, kterého se Lucas bojí. Den, kdy bude muset svého opeřeného přítele vypustit zpět do volné divočiny.
Králové hor je příběh o naději a přátelství. Film se natáčel osm let bez použití triků a zvláštních efektů.

Co se chystá?
Pro děti je nachystáno speciální promítání se sníženým vstupným (platí i pro dospělý doprovod). Každý dětský návštěvník dostane omalovánky.
Maminky, které přijdou na pohádku s dětmi, se mohou nechat zdarma nalíčit vizážistkami a kosmetickými poradkyněmi firmy Mary Kay.
Zájemci si mohou prohlédnout promítací kabinu.

Místo konání akce: Kino Radotín, Na Výšince 875, Praha
Vstupenky: http://www.kinoradotin.cz/klient-384/kino-128/stranka-10994
Datum začátku akce: 4. Června 2017 09:30
Datum ukončení akce: 4. Června 2017 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.9842N 14.3563E

Případné změny si prověřte na webu akce Dětský den v Kině Radotín

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce