Deva Premal & Miten with Manose

Akce Praha

Deva Premal & Miten with Manose
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Deva Premal & Miten with Manose - koncert v Praze

Jako nositelé 5 000 let staré tradice Deva Premal & Miten stojí v popředí rostoucího celosvětové fenoménu chorálového zpěvu. Vystupují na festivalech, rockových akcích, v koncertních síních a katedrálách po celém světě a pořádají on-line program meditace s mantrou, kterého se zúčastnilo více než 200 000 účastníků.
Jejich debutové album The Essence zkombinovalo prastaré indické a tibetské mantry se současnou hudbou. Dalo tak vzniknout jedinečnému hudební žánru. Album se dostalo na vrchol žebříčků World Music a New Age, kde stále zůstává. (Deva Premal: The Essence – 1999). Od té doby Deva a Miten vydali více než 17 alb, kterých se prodalo více než jeden milion.
Mezi jejich „fanoušky“ patří tak různorodé osobnosti jako Jeho Svatost Dalajlama, Cher (která nahrála a zahrála jejich verzi Gayatri mantry), motivační guru Tony Robbins a spisovatel Eckhart Tolle.
Deva & Miten jsou doprovázeni nepálským mistrem flétny Manosem. Manose se narodil v Káthmándú. S duem intenzivně vystupuje a podílel se na řadě jeho alb, včetně Songs for the Sangha a Cosmic Connections (květen 2016).

Pro více informací navštivte http://devapremalmiten.com/.

MITEN:
„Hudba, kterou tvoříme, se rodí z upřímné duchovní praxe. Meditujeme – zkoumáme – a naše hudba je výsledkem tohoto prožitku. Je to spíše věc života a smrti než zábava.“
DEVA PREMAL:
"Sanskrtské mantry jsou staré primordiální léčivé vzorce, které rezonují v samotném jádru našeho bytí. Společným zpěvem zažíváme intenzivní hloubku ticha a vnitřního míru, který přesahuje všechny konflikty – vnitřní a vnější.“

Místo konání akce: Divadlo Hybernia, Náměstí Republiky 3/4, Praha
Vstupenky: https://www.musical-production.cz/predstaveni/deva-premal-miten-with-manose/
Datum začátku akce: 5. Října 2017 19:30
Datum ukončení akce: 5. Října 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0874N 14.4288E

Případné změny si prověřte na webu akce Deva Premal & Miten with Manose - koncert v Praze

Jméno organizátora: Sacred Chants
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce