Dirkschneider - Back to the Roots Tour Part II

Akce Plzeň

Dirkschneider - Back to the Roots Tour Part II
Koncerty
Web organizátora:
www.serikovka.cz
Další akce ve městě Plzeň

Dirkschneider - Back to the Roots Tour Part II

Turné DIRKSCHNEIDER „BACK TO THE ROOTS“ pokračuje!
Těšte se na čtyři koncerty s novým setlistem ACCEPT! Speciální turné „BACK TO THE ROOTS“ k nám již sice zavítalo, ale díky fanouškům, kteří Uda zahltili dotazy a prosbami, se nakonec rozhodl pro pokračování. Tentokrát si pro své příznivce připravil úplně odlišný setlist s hity ACCEPT, které ještě nezpíval a hodlá do turné vložit naprosto vše!
„Stále exituje tolik hitů, které jsme v poslední době nehráli, a o které jste neustále žádali“, říká Udo. „Neustále mě tyto písně obrovským způsobem baví a žiji s nimi. Jsou součástí mé minulosti a nakonec také součástí mého hlasu. Ale přesto jsou zde životní momenty, kdy nastane čas uzavřít kapitolu. Tolik řečí kolem Accept a spousta spekulací. Nyní dám všem své poslední prohlášení a po dobu celého koncertu sám nabídku lidem tu možnost vyzkoušet si písničky a být na jevišti společně ještě jednou.“
Vstupenky na koncerty zakoupíte za zaváděcí cenu 750 Kč platnou do 31.8. na www.mastersofrock.cz a v předprodejních sítích TicketPortal, TicketPro, TicketArt a TicketStream.

Místo konání akce: Šeříkovka (official), Šeříková 13, Plzeň
Datum začátku akce: 4. Listopadu 2017 20:00
Datum ukončení akce: 4. Listopadu 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7238N 13.4061E

Případné změny si prověřte na webu akce Dirkschneider - Back to the Roots Tour Part II

Jméno organizátora: Šeříkovka (official)
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce