Dirty Dancing Tommy Rogers & Peet

Akce Kutná Hora

Dirty Dancing Tommy Rogers & Peet
Zábava, párty
Web organizátora:
www.planetmusic.cz
Další akce ve městě Kutná Hora

Dirty Dancing Tommy Rogers & Peet

Dnes už legendární party Dirty Dancing od Tommy Rogerse a Peeta, která vyhrála Hubení ceny O2 Dance Music Awards jako nejlepší klubová party v ČR, tak míří do Planet Music clubu a to v sobotu 14.4.2018

Tommy Rogers a Peet
se potkali v roce 2000 a od roku 2001 spolu začali hrávat. První krůčky jejich Dirty Dancing party se odehrávali ve zlínském klubu Paríš, Club 24 a pak to pokračovalo přes Mainl Dance v Novém Jíčíně až do Prahy do legendárního klubu Duplex. První party Tommy Rogerse v Duplexu sice nebyla Dirty Dancing, ale Citrax (pamětníci vzpomenou) a až po půl ročním hraní v Duplexu si Tommy Rogers prosadil Dirty Dancing concept a vše to odstartovalo.
Co se dál dělo?
V průbehu 10 let hráli pravidelně každý pátek a sobotu po celé ČR a klubech jako je Duplex Praha, Duplex Most, Fabric Ostrava a mnoho dalších. Zabookované termíny na 7 mesíců dopředu a ročně 100.000 km strávených na dálnicích při přejezdech za Dirty Dancing parties. A odměnou za to v ČR Tommy Roger a Peet posbírali to nejlepší, co se dá. V prestižních hudebních cenách O2 Dance Music Awards, kde hlasovali party lidi, se svou party nejdřív obsadil 3 místo v roce 2007, rok na to 2místo a v roce 2009 se umístili na prvním místě jako nejlepší klubová party noc v ČR. A to byla nejlepší odměna pro oba majitele brandu Dirty Dancing!

O support se postarají: Marco,Mazer,Pavel Faktor

Jak je zvykem na Dirty Dancing parties, tak i v sobotu 14.4.2018v klubu Planet Music dostanou účastníci zájezdu Dirty Dancing jako dárky cédéčka od Djs. (p.s.: ty hnedě podšálky nám laskavě vracejte! ☺ )

Místo konání akce: PLANET MUSIC CLUB - KUTNÁ HORA, Vítězná 409, Kutná Hora
Datum začátku akce: 14. Dubna 2018 21:20
Datum ukončení akce: 15. Dubna 2018 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.9627N 15.2968E

Případné změny si prověřte na webu akce Dirty Dancing Tommy Rogers & Peet

Jméno organizátora: PLANET MUSIC CLUB - KUTNÁ HORA
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEMAN
KD Vltava, Kralupy nad Vltavou
Hypnotizér
KD Blaník, Vlašim
Májové slavnosti 2024
Zámecký park, Vlašim
Čarodějnice
hřiště pod kostelem, Úvaly