Disciples (UK)

Akce Praha

Disciples (UK)
Zábava, párty
Web organizátora:
www.roxy.cz
Další akce ve městě Praha

Disciples (UK) @ROXY

Londýnští hitmakeři Disciples přijedou do Prahy

24.3.2018, open 22:00
DISCIPLES (UK)

predprodej : 390 czk + popl.
NoD: 400 czk
cz: https://goout.net/cs/listky/disciples-uk/xdub/
en: https://goout.net/en/tickets/disciples-uk/xdub/
Tpro: https://www.ticketpro.cz/hudba/kluby/2242910-disciples.html

Prvních 24 hodin jsou vstupenky v prodeji s 10% slevou přes věrnostní program MY ROXY > http://bit.ly/myroxyapp

Britská trojice Disciples válcuje v současnosti svou pozitivní house music světové dance-floory i hitparády a bylo jen otázkou času, kdy se ukáží i v ČR. Londýnský projekt je známý pro hitovky They Don’t Know nebo On My Mind, ale i pro své undergroundovější dj sety. Spolupráce s Calvinem Harissem How Deep Is You Love je v roce 2015 vystřelila mezi nejhranější britské umělce jak v žánrových, tak i komerčních rádiích po celém světě. Premiérové vystoupení Disciples je pořádáno za podpory projektu talentové platformy Coolhunters, která dává prostor mladým umělcům a hudebníkům.

Disciples jsou Nathan, Gavin a Luke, trojice z jižního Londýna, která začala s produkcí v roce 2013. Názvem sice učedníci, skillem naopak učitelé. Již první EP Remedy vytáhl na vlny BBC Radio 1 DJ Target a následoval i matador Pete Tong, který dal klukům maximální podporu v rámci Radio 1. Nenechal nic náhodě a brzy podepsali nahrávací smlouvu u jeho labelu FFRR. Do roka ho kromě několika šlapavých house singlů odměnili i hitem, který znamenal průlom mezi producentskou elitu - They Don’t Know. Disciples se začali hrnout nabídky na klubové rezidentury a spolupráce s ostatními umělci.

Následoval společný track How Deep Is Your Love s Calvinem Harrisem a už nebylo pochyb, že zde vzniká světový projekt. Track dosáhl na druhou příčku UK Singles Chart a posbíral velký počet hudebních ocenění jak v UK tak po celém světě. Residentura v Amnesii na Ibize pomohla Disciples vypilovat umění dj setů, ve kterých šikovně navazují své úspěšné tracky na undergroundovější UK house sound. Jeden z těchto setů si vychutnájí i čeští fanoušci, a to 24. března v ROXY.

EN
Disciples are Duvall, Luke and Gavin. This exciting trio has been bubbling under the radar for over a year, but broke through in 2014 when their deep groove-led production,‘They Don’t Know’, became an underground anthem and Pete Tong’s ‘Essential New Tune’ on Radio 1. After making a major impact in the charts with their Calvin Harris collaboration ‘How Deep Is Your Love’ which went to #2 in the UK chart, South London dj /production trio continued their upward momentum with an exciting year 2017 and world tour incl. their residency in Ibiza's finest club Amnesia. 24rd March will be the date of their Czech clubbing premiere at ROXY. Be there or be square!

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/disciples-uk/xdub/
Datum začátku akce: 24. Března 2018 22:00
Datum ukončení akce: 25. Března 2018 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0907N 14.4259E

Případné změny si prověřte na webu akce Disciples (UK) @ROXY

Jméno organizátora: Roxy Prague
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
TECHTLE MECHTLE - DRAG ROYAL SHOW
ROYAL Theatre & Club Chic, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN 30.04.2024
Divadlo U Hasičů, Praha