DnB SWING

Akce Teplice

DnB SWING
Zábava, párty
Dublin Pub - official, Teplice
Další akce ve městě Teplice

DnB SWING w/ Parallel Activity feat. Dave Trumpeteer & CINIC

Poslední víkend v květnu, o zahájení lázeňské sezóny, pro vás připravujeme drum and bass ve spojení s živou hudbou. Dorazí Parallel Activity a Dave Trumpeteer, kdy to do vás budou pálit DJ Frock a DJ Neighbour z vinylu a jako live MC & trumpet show je bude doprovázet Dave Trumpeteer!! Jako další host dovalí pořadatel Oleško DrumyBassy Open Air, to jest DJ CINIC!!

PARALLEL ACTIVITY feat. DAVE TRUMPETEER /SETY.CZ/
CINIC
BC CREW

ENTRY 70,-

PARALLEL ACTIVITY
http://booking.sety.cz/crew/parallel-activity-075bc176.html
https://www.mixcloud.com/parallel_activity/

Parallel Activity je pražský drum & bass projekt, který reprezentuje dvojice zkušených djs - Frock a Neighbour, a jeden z nejvýraznějších domácích MCs - Dave Trumpeteer, se svým nezaměnitelným vokálem a stage performance doplněnou o improvizovanou živou hru na trumpetu.

Oficiálně se dávají dohromady v červnu 2012, nicméně společně se na české alternativní scéně objevují již několik let. Myšlenka dát jasnější konturu jejich vzájemné spolupráci zrála v jejich hlavně delší dobu, sílila s každým dalším vystoupením a byla tak jen logickým vyústěním jejich dlouhodobých zkušeností z akcí a celkového hudebního i lidského souznění.

Během jejich vystoupení jde o čistou improvizaci a komunikaci s publikem na tanečním parketu, která má za cíl jediné - vyždímat z něj maximum! Prezentují se zejména syrovým deep, neurofunk, techstep soundem, ale do jejich krevní skupiny patří rovněž i liquid funk a inteligentní formy drum & bassu.

Při hraní využívají digitální vinyl system Traktor Scratch Pro 2 a klasické gramofony Technics. Tato technika jim z jejich pohledu dává ten nelepší prostor pro dosažení svižných a energických mixů, ve kterých se snaží maximálně využívat jednotlivých pasáží mixovaných tracků.

Společně mají za sebou řadu úspěšných vystoupení po celé ČR, z těch největších např. Let It Roll Open Air v letech 2013, 2014 a 2016 či SUN Festival 2013, individuálně pak nasbírali řadu zkušeností i s hraním v zahraničí. Rovněž jsou všichni velmi aktivními promotéry vlastních parties a za své mnohaleté působení na naší taneční scéně uspořádali nespočet klubových a open air akcí, např. CzechPoint Open Air Festival, Čáry Fest, CzechPoint v klubu Abaton, N:Xtra a mnoho dalších.

DAVE TRUMPETEER
Je nepřehlédnutelná postava mezi českými MCs, která z řady vystupuje svou obrovskou muzikálností, citem pro rytmus a typickým projevem na pódiu. Není u nás, ba dokonce i ve světě, příliš mnoho MCs, kteří vědí, kdy mlčet a kdy naopak správně zasáhnout do dění na party. On je jedním z těch, který to dělá velmi dobře a své publikum si tak umí během pár minut dokonale podmanit. Když k jeho charakteristickému vokálu přidáme ještě jeho neustále zdokonalující se živou hru na trumpetu, není pak pochyb, že před vámi stojí jeden z nejoriginálnějších MCs, kterého může současná scéna nabídnout. První zkušenosti začal sbírat už v roce 2006. To jako člen Tuzzex sound systemu, který v roce 2007 opustil a až od roku 2010 se ustájil ve společnosti Basetix Unity. Od roku 2012 příležitostně vystupuje se známou českou kapelou Le Pneumatiq a velké úspěchy sbírá se svým novým electroswingovým projektem Universal Swing Brothers (USB).

DJ FROCK
Aktivně působí na české taneční scéně jako dj a party promotér už 14 let. Až do roku 2006 se prezentoval výhradně industriálním klubovým technem pod svým původním pseudonymem Logick. Pak ale do jeho života zásadním způsobem vstoupil drum&bass a v roce 2008 i dubstep, což jasně určilo směr, kterým se do budoucna vydal. Je členem hudební produkce Nextwave, kterou v roce 2002 spoluzakládal a kde působí jako PR, party, booking manager a grafik. V období roků 2009 až 2012 byl součástí projektu alternativního internetového rádia dnb radio.cz, kde společně s kolegou, slovenským djem Medikem, moderoval vlastní pořad o drum&bassu a dubstepu s názvem názvem DrumStep. Stejné jméno nese i jejich djský dubstepový projekt. Jeho rezidentním klubem je žižkovský klub Signal, kde od roku 2012 zároveň působí jako produkční.

DJ NEIGHBOUR
Je zástupcem mladé české djské generace, který od samého začátku v roce 2007 projevoval neobyčejný talent pro hru na gramofony. Už po jednom roce hraní se dokázal prezentovat vynikajícími technickými dovednostmi a citem pro hudební selekcí. Ovlivněn vlnou drum&bassu realizoval své první djské krůčky společně s djem Blofeldem, se kterým později založil vlastní crew s názvem Bass Bros. Pod touto hlavičkou začal sbírat své první zkušenosti i jako promotér menších klubových akcí, jako např. Conflux, Underground Invasion, Drum Roll. V roce 2010 se v jeho „zlomeném“ repertoáru objevuje i dubstep, nicméně hlavní pozornost věnuje i nadále drum&bassu. Na začátku roku 2012 si dává od mixování a party života krátkou pauzu, do žil dostává novou svěží krev a vrací se na scénu jako člen nového uskupení s názvem 175bpm.cz. Tato formace je už dnes minulostí a v roce 2013 se tak stává vítanou posilou a členem rodiny produkce Nextwave. Pod touto lety prověřenou značkou v současné době pořádá v pražském klubu Cross (dříve NoD) drum&bassovou klubovku s názvem DNB Lounge.

DJ CINIC
https://soundcloud.com/djcinic/tracks
https://www.mixcloud.com/filipo-de-%C5%BEabo/
https://www.facebook.com/ODBOA.CZ/
https://www.facebook.com/ODBOA/?fref=ts

Jeho kořeny sahají přibližně do roku 2003, kde s již zaniklou partou Agent Orange začíná vystupovat pod přezdívkou ZVKP. Postupem času spolupracuje s partou Junkie Force a INF Soundsystem na menších parties v okolí Roudnice nad Labem. Během několikaleté indispozice v ČR spojuje cestování po Evropě s hraním, kde experimentuje se styly jako je house, break a osvojuje si nový pseudonym CINIC (čteno Sajnyk). Drum and bass jej však neopouští a s příchodem zpět do vlasti začíná lehce spolupracovat s nových projektem Poison Apple v roce 2008. Sám rozjíždí parties Drumybassy na litoměřicku a viditelně tak obohacuje tamní scénu elektronickými večírky. V roce 2012 zakládá elektronický Open Air Oleško Drumybassy a pod touto značkou tvoří každým rokem lepší a viditelnější festival, který je uznáván nejen v litoměřickém kraji a hostil nejedno zajímavé jméno. Tento rok proběhl už 5. ročník a Oleško Open Air se těší stále větší oblibě. Jeho progrese v cestování nepolevuje a nyní pracuje v Zürychu, kde zúročuje nejen hudební kontakty. Díky tomu přiváží zahraniční a neokoukaná jména na svůj festival a tím dává nejen sobě vyniknout v zahraničí.
Slyšet a vidět ho můžete dne 14.10.16 na akci Warmup párty Collapse v kladenské Poldofce. Dne 16.10.16 v klubu Cross na Zombie Syndicate a konec konců i na párty COLLAPSE v klubu Cloud dne 18.11.16.

Místo konání akce: Dublin Pub - official, J.Koziny 1633, Teplice
Datum začátku akce: 26. Května 2017 21:00
Datum ukončení akce: 27. Května 2017 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.6583N 13.8472E

Případné změny si prověřte na webu akce DnB SWING w/ Parallel Activity feat. Dave Trumpeteer & CINIC

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce