Dneska PRVNI LIGA! TJ Sokol Kondrac- AFK Kácov

Akce Kondrac

Dneska PRVNI LIGA! TJ Sokol Kondrac- AFK Kácov
Sportovní akce
Kondrac, Středočeský kraj, Kondrac
Další akce ve městě Kondrac

Dneska PRVNI LIGA! TJ Sokol Kondrac- AFK Kácov

Srdečně Vás zveme na fotbalový projekt DNESKA PRVNÍ LIGA! Včem tento projekt spočívá?

Fotbal je fenomén, který nenechává nikoho v klidu. Už nepředstavuje jen show pro mužskou část populace, ale zvedá adrenalin i ženám a dětem. Fotbal se stal zábavou pro každého. Ne každý si ale může sáhnout na fotbal na té absolutně nejblyštivější fotbalové scéně. Projekt Středočeského krajského fotbalového svazu Dneska první liga!, dává příležitost fotbalistům, trenérům, rozhodčím, funkcionářům i fanouškům stát se alespoň na čas fotbalovými hvězdami a aktéry velké fotbalové akce na nejvyšší fotbalové úrovni.

Fotbal by měl lidi především bavit a přinášet pozitivní zážitky. A když se náš tým nedostane do první ligy, první liga přijede k nám. S touto filozofií servíruje Středočeský krajský fotbalový svaz v čele s jeho předsedou Miroslavem Libou fotbalovým nadšencům projekt Dneska první liga! „Na prvním místě by měl být fotbal zábavou. Tak se my díváme na fotbal. S tímto záměrem jsme také začali rozvíjet projekt, který odstartuje na podzim na třech hřištích ve Středočeském kraji. Kdo přijde na fotbal, ten by si měl po utkání odnášet radost z příjemně prožitého odpoledne. Nemyslíme jen na hráče, ale naším cílem, je přinášet pozitivní zážitky spojené s fotbalem všem, které fotbal zajímá a baví. Chceme oslovit trenéry, rozhodčí, nadšené klubové funkcionáře, fanoušky, začínající fotbalisty i náhodné návštěvníky fotbalových utkání, celé rodiny. A proto jsme přikročili k realizaci projektu Dneska první liga!, kdy se při mistrovském zápase krajské soutěže všechno odehraje v režimu známém z Ligy mistrů nebo naší nejvyšší soutěže," říká předseda Středočeského fotbalového svazu Miroslav Liba s tím, že na podzim roku 2016 bude mít projekt tři zastávky.

ZÁPASY V REŽII KOHÁKA

Fotbalová show odstartuje vždy 30 minut před výkopem. O zábavu se postará známý showman, režisér, herec, amatérský fotbalista a brankářská hvězda Okresního přeboru Jakub Kohák. Odbornost, profesionalitu a také svůj nezaměnitelný hlas vnese do fotbalového odpoledne zkušený komentátor Pavel Čapek. Právě tyto dvě osobnosti se postarají o to, aby program na trávníku i v jeho blízkosti nesl punc mimořádné fotbalové události. Jakub Kohák rozjede v předzápasovém a přestávkovém programu přímo na stadiónu velkolepou show plnou soutěží a zábavy. Nebudou chybět televizní rozhovory a rozbory s hráči, trenéry i dalšími aktéry v podání Pavla Čapka před zápasem, o přestávce i po utkání.

Nebude nouze ani o slavná fotbalová jména jako například Petr Švancara, Lukáš Zeleňka a další. Každý z týmů dostane na zápas svého patrona, kterým bude vždy známý fotbalista, který oblékl dres české reprezentace, prvoligového či zahraničního týmů. Právě patroni naplno prožijí společně s týmem celé utkání od prvních kroků v kabině, přípravu na zápas, rozcvičku, taktickou poradu, utkání na lavičce až po večerní rozloučení na „Tiskoffce". „Každý, kdo přijde, ocitne se najednou ve světě velkého fotbalu. Všechno kolem bude spojené s fotbalem na top úrovni. K tomu přispějí i slavné fotbalové osobnosti hráčů, kteří mají ve své sbírce triumfy v evropských pohárech i úspěchy s národním týmem. Samozřejmě se můžou všichni těšit na bohatý doprovodný program včetně diváckých soutěží o hodnotné ceny", vysvětluje Miroslav Liba.

TISKOFFKA V KONDRACI BUDE U MATOUŠKŮ

Večer se pak všichni sejdou v místní hospůdce u pivka na „Tiskoffce", kde budou součástí originální fotbalové talkshow Jakuba Koháka a Pavla Čapka. Společně s patrony zápasu rozeberou svým osobitým způsobem proběhlý zápas. Nebudou chybět ani vtipné a zajímavé historky, ale i komentáře k současnému dění ve fotbalovém světě. „O fotbale se vždycky nejvíc mluví v hospodě. A mimo velká města obzvlášť. Otevřeme prostor se při této debatě společně pobavit společně s Jakubem Kohákem, Pavlem Čapkem a patrony zápasů. Název Tiskoffka jsme zvolili záměrně. Jsou informace, které v rozhovorech s médii zaznívají mimo záznam, takzvaně „off record". Na naší Tiskoffce ale mohou naprosto otevřeně zaznít jakékoli historky a názory. Chceme lidem přinášet ve středních Čechách ale i jinde v naší zemi fotbal jako tu nejlepší možnou zábavu pro celou rodinu," upřesňuje šéf fotbalu ve středních Čechách Miroslav Liba.

Vybrané podzimní zápasy projektu Dneska první liga!
25. září, 15.00: SK Sokoleč – FK Polepy (I. A třída, sk. B, okr. Nymburk)
15. října, 15.00: Sokol Tišice – TJ Byšice (I. B třída, sk. B, okr. Mělník)
22. října, 15.30: Sokol Kondrac – AFC Kácov (I. B třída, sk. D, okr. Benešov)

Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/capek-s-kohakem-privezou-prvni-ligu-na-krajska-hriste-20160922.html

Zdroj: http://benesovsky.denik.cz/fotbal_region/fotbalovy-projekt-dneska-prvni-liga-dorazi-do-kondrace-20160916.html

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCHg67S8SWKhcAf7D3yczypQ

Místo konání akce: Kondrac, Středočeský kraj, Kondrac
Datum začátku akce: 22. Října 2016 14:30
Datum ukončení akce: 22. Října 2016 19:30
Pravděpodobné souřadnice: 49.6667N 14.8833E

Případné změny si prověřte na webu akce Dneska PRVNI LIGA! TJ Sokol Kondrac- AFK Kácov

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč
T-Mobile Olympijský běh
Městské sady, Pelhřimov
Sportovní den
Náměstí Přemysla Otakara II., Vysoké Mýto
Jilemnice v pohybu
areál Kuvajt, Jilemnice