DNY MARIANNE VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

DNY MARIANNE VE ZLATÉM JABLKU
Jiné akce
Web organizátora:
www.zlatejablko.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: Tel.: +420 571 817 111 Mail: info@zlatejablko.cz

Oblíbený víkend výhodných nákupů je opět tady. Dny Marianne proběhnou od 14. do 16. dubna a ve Zlatém jablku budou mít i svou Marianne lounge, která nabídne odpočinek během nakupování i možnost získat speciální dárky a drobné občerstvení zdarma.

Tradičním svátkem všech, kteří rádi nakupují se slevami, jsou Dny Marianne. Jejich další ročník se koná již tento víkend, od pátku 14. do neděle 16. dubna. S kupony z dubnového časopisu Marianne a v mobilní aplikaci projektu bude možné nakoupit také v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko ve Zlíně.

V letošním roce bude návštěvníkům Zlatého jablka k dispozici opět i exkluzivní Marianne lounge, kterých je po celé republice pouze osm. Tato zóna umístěná v přízemí prodejní galerie je pohodlným zázemím pro nakupující a poskytne jim prostor pro odpočinek se šálkem kávy uprostřed nákupní horečky. Navíc jsou pro ně připraveny dárky za uskutečněné nákupy a oblíbená taška s logem Dny Marianne plná dárků od partnerů akce.

Atraktivní slevy platí v od 14. do 16. dubna prodejnách po celou jejich otevírací dobu. Marianne Lounge je k dispozici vždy od 9 do 21 hodin.

Zlaté jablko navíc poskytne všem návštěvníkům akce v těchto dnech parkování ZDARMA.

Více informací na www.zlatejablko.cz a dny.marianne.cz

Jméno organizátora: Zlaté jablko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce