Dobré víly běží pro děti s RunCzech 2019

Akce Praha

Dobré víly běží pro děti s RunCzech 2019
Sportovní akce
Další akce ve městě Praha

Dobré víly běží pro děti s RunCzech

Poběžte s námi pro děti 7. září 2019 v rámci běhů Adidas Běh pro ženy 5 km nebo Birell běh na 10 km a přidejte si k fajn pocitu z běhu také dobrý pocit z pomoci. Startovní balíček včetně registrace zakoupíte přes www.vilybezi.cz za cenu jako od organizátora závodu s tím rozdílem, že část peněz poputuje na účet naší neziskové organizace Dobré víly dětem. :)

Že neznáte Dobré víly dětem? Nevadí. Rádi se Vám představíme. :) Naším posláním je: „Pravidelnými návštěvami, osobním, přátelským přístupem a individuální podporou dáváme dětem z dětských domovů to nejcennější – čas, pozornost a lásku. Dětem pomáháme s přípravou do školy a rozvíjíme je v tom, co je baví. Společně s dětmi se vzděláváme, posilujeme jejich samostatnost a sebedůvěru.
Naše pozornost směřuje také k pěstounským a neúplným rodinám. Jsme přesvědčeni, že i sebemenší podpora, ať už morální nebo finanční, může být velkou pomocí.To, co děti prožily, neovlivníme, ale chceme, aby uvěřily, že mohou být v životě šťastné.“ Více o nás a naší činnosti se také dozvíte na www.dobrevily.cz. :)

Pokud jsme Vás zaujali, mrkněte na www.vilybezi.cz a podpořte nás koupí registrace. Počet registrací je omezen.

Dotazy ohledně všeho co souvisí se závodem Vám ráda zodpoví víla Terka na e-mailu tereza@dobrevily.cz.

Na všechny registrované se těší a ze srdce všem děkují

Dobré víly a "jejich" děti :)


"Běžíme pro děti s nelehkými osudy. Běžíme, abychom jim mohli pomoct plnit sny."

Sobota 7. září 2019 v 17:00 až 21:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce