DOBROČINNÝ KNIHOTRH PRO SAMUELA

Akce Zlín

DOBROČINNÝ KNIHOTRH PRO SAMUELA
Akce pro děti, Jiné akce
Web organizátora:
www.zlatejablko.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: Tel.: +420 571 817 111 Mail: info@zlatejablko.cz

Podzimní KnihoTrh se uskuteční již tento pátek 29. září v hlavní galerii obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně. Prodejem knih z druhé ruky bude tentokrát získávat finanční prostředky pro čtyřletého Samuela z Míškovic, který trpí dětskou mozkovou obrnou. Stovky knih budou k mání po celý den od 9:00 do 18 hodin.

Návštěvníci obchodního a zábavního centra Zlaté jablko ve Zlíně budou mít opět možnost nakoupit si knihy a zároveň tím přispět na dobrou věc. KnihoTrh, který tradičně pořádají Knihomilové, dává znovu do oběhu již přečtené knihy a z jejich prodeje financuje nejrůznější charitativní projekty.

Výtěžek ze zářijového zlínského KnihoTrhu pomůže tentokrát malému Samuelovi a jeho rodičům, kterým přispěje na tolik potřebné rehabilitace a další léčebné výlohy. Své knihy na akci nabídnou Knihomilové.cz, nakladatelství Carcosa, Dobroděj a Vizovický Dotek. Jistě se mezi nimi najdou i takové, které se již v knihkupectvích nedají koupit, a o to více mohou potěšit své nové majitele.

Knihy, které udělají radost dvakrát - jak novým čtenářům, tak i příspěvkem potřebným, budou v prodeji v přízemí galerie obchodního centra v pátek 29. září od 9:00 do 18:00 hodin. Na charitu poputuje minimálně 20 Kč z každé prodané knihy.

Součástí akce bude i možnost získat informace o zápisu do Registru dárců kostní dřeně, kterou teď nutně potřebuje třeba sedmiletý Matěj ze Zlína.

Více na www.zlatejablko.cz a www.knihmilove.cz

Jméno organizátora: Zlaté jablko, Knihomolové
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce