Dobrodružná výprava 2017

Akce Hradec Králové

Dobrodružná výprava 2017
Akce pro děti
Další akce ve městě Hradec Králové

Dobrodružná výprava

Vydejte se na cestu plnou dobrodružství!
Jen jeden den v roce budete mít možnost potkat v Hradeckých lesích taková stvoření, která často k vidění nejsou. Budete se divit, kolik elfů, trpaslíků, víl a dalších kouzlených bytostí tato místa obývají.
Na vaší cestě budete moct narazit na tři samostatné příběhové linky, kde vás budou mystická stvořená žádat o vaší pomoc. A co by jste to byli za hrdiny, kdyby jste je odmítli? Takže se nebojte vyrazit do okolních lesů a zažívat dobrodružství, které nemají v Hradci obdoby.
Hra je kompletně zadarmo a vznikla jako projekt několika bláznů, kteří rádi dělají lidem radost a zažívají nové věci. Rozhodli jsme se opravdu si s programem vyhrát, takže nečekejte skoky v pytlích a nošení pingpongových míčků na lžičkách. S námi zažijete něco úplně nového.
Začátek hry je 22.července v 12:00 - 16:00. Družiny dobrodruhů jsou vypouštěny v intervalech deseti minut do tří různých příběhů. Tři družiny najednou co 10 minut znamená, že za hodinu může vyrazit do hry 18 skupin. Proto je lepší si dopředu domluvit čas, abyste nečekali na startu třeba i dvě hodiny!!! Rezervovat si čas můžete přimo zde:

https://goo.gl/YITqAS

Celá cesta, která vás postupně zavede do všech tří příběhových linek, by měla zabrat zhruba něco okolo dvou hodin. Jedná se o dva kilometry lesem, přičemž bude třeba plnit různé úkoly pro lesní bytosti. Startuje se přímo na Rytířské hradišti.
Na místě nebude zajištěno žádné občerstvení, nicméně bude možné si za dobrého počasí opéct vlastní buřty.
S sebou dostatek tekutin a dobrou náladu. :-)

Webová stránka projektu : www.dobrodruznavyprava.webnode.cz

Místo konání akce: Rytířské Hradiště, Hradec Králové
Datum začátku akce: 22. Července 2017 12:00
Datum ukončení akce: 22. Července 2017 19:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1863N 15.8709E

Případné změny si prověřte na webu akce Dobrodružná výprava

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Hankův dům, Dvůr Králové nad Labem
Dětský den
KD Střelnice, Vrchlabí