Dračí loď - PIVOJEDEM

Akce Mostkovice

Dračí loď - PIVOJEDEM
Sportovní akce
Plumlovská Přehrada, Mostkovice
Další akce ve městě Mostkovice

Dračí loď - PIVOJEDEM

Vytvořme tým na luxusní akcičku:
20 dobrovolníků

Plumlov, Mostkovice – Zvědavci i milovníci netradičních sportů se opět s příchodem školního roku mohou těšit na závody lodí s dračí hlavou na Plumlovské přehradě.

Třídenní festival dračích lodí odstartuje v pátek 2. září v devět hodin ráno závodem škol, které budou bojovat o pohár Plumlovského draka. Od čtyř hodin odpoledne jsou pak na programu tréninkové jízdy.

Hlavní závody velkých a malých dračích lodí na dvě stě metrů odstartují v sobotu od devíti hodin ráno, odpoledne si mohou zazávodit děti, které se přijdou na akci podívat, i dětí z dětských domovů.

Nebude chybět ani bohatý doprovodný program. Děti si mohou zaskákat na skákacím hradu, půjčit si šlapadla nebo se projet na koni.

Hlavní závody budou poté rozděleny do pěti kategorií, do kterých se mohou zájemci stále hlásit.

„Během pár uplynulých dní se do závodů přihlásily čtyři nové posádky. Postupně tedy přibývají nové a nové. Stále máme ale spoustu prostoru i pro další zájemce ve všech kategoriích," informoval hlavní organizátor závodů Petr Zakopal a dodal, že se můžou případní zájemci hlásit na adrese www.zaki-sport.cz.

Závody dračích lodí tedy evidentně táhnou, skvělá atmosféra minulého ročníku způsobila, že si mnozí znovu po roce na přehradě zazávodí.

„Minulý rok mě nalákal můj kamarád, já souhlasil, protože rád zkouším nové věci. Atmosféra se mi velice líbila, navíc tam měli dobré pivo, takže není důvod, proč se neúčastnit znovu," popisuje s úsměvem hobby závodník Alexandr Skribuckij.

Místo konání akce: Plumlovská Přehrada, Mostkovice
Datum začátku akce: 3. Září 2016 09:00
Datum ukončení akce: 3. Září 2016 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.4716N 17.0361E

Případné změny si prověřte na webu akce Dračí loď - PIVOJEDEM

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce