DreadSquad (PL)

Akce Praha

DreadSquad (PL)
Koncerty
Web organizátora:
www.crossclub.cz
Další akce ve městě Praha

DreadSquad (PL) / Shakk☆Attack / Mighty Souljahs in Cross Club

Do Cross club Praha se po 5 letech vrací jeden z nejtalentovanějších evropských (nejen) reggae producentů poslední dekády, polský dreadsquad. Ten má na svém kontě nespočet songů, riddimů, remixů, stejně jako několik dlouhohrajících desek. Výčet by dal na mnoho řádků. Proto není nic snažšího, než zadat jeho jméno do vašeho oblíbeného online přehrávače hudby a nechat se unést na vlnách digital reggae, roots, ska, či dubu nebo si v jeho podání vychutnat nějaký ten dubstep, grime, jungle, či bhangru. Dreadsquad toho umí opravdu hodně a každý (s reggae spřízněný) žánr, kterého se dotkne, se mění ve zlato. Přijďte se přesvědčit naživo!

Shakk-Attack je pražský dubový projekt, který se právě probouzí ze zimního spánku. Na úplně prvním koncertě roku 2018 vám zahraje ve složení Dread K (live mix / fx), Matěj Havlíček (basa), Péťa Svoboda (trumpeta), Venca Vondrášek (trombón) a Sevak (rytmická kytara). Těšit se můžete jak na několik nových songů, tak na speciálního hosta.

Mighty Souljahs je hradecký dub/reggae/dancehall/jungle soundsystem, který už na české scéně také není žádným nováčkem. Trojčlenná sestava Diskopanker, Hellmut a EvJah takto hrají od roku 2012. Za tu dobu se svým ručně stavěným soundsystémem objeli nejedno zákoutí české a slovenské republiky, a cestou roztancovali nejeden dancefloor. Přijďte je podpořit!

Místo konání akce: cross][club, Plynární 1096/23, Praha 7, Praha
Datum začátku akce: 12. Dubna 2018 20:00
Datum ukončení akce: 13. Dubna 2018 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1082N 14.4432E

Případné změny si prověřte na webu akce DreadSquad (PL) / Shakk☆Attack / Mighty Souljahs in Cross Club

Jméno organizátora: CROSS][CLUB - officiall
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce