Drop That Warm Up

Akce Kladno

Drop That Warm Up
Zábava, párty
Poldofka, Kladno
Další akce ve městě Kladno

Drop That Warm Up w/ Bass Drop Djs

Po letní odmlce jsme si pro vás připravili opět našlápnutý line up!
Klubovou sezónu zahájíme ve velkém stylu, pozvání totiž přijali Furious Freaks a No Cure. Někteří je určitě dobře znáte, kdo ne, věztě, že na ně se rozhodně vyplatí zajít. Jsou známí nejen svými agresivními mixy trhající parkety z podlahy, pořádáním akcích v klubech jako je Cross, Storm nebo Chapeau Rouge, ale i svou produkcí, ve které nejsou žádnými nováčci. Za zády jim také stojí úspěšný projekt Bass Drop, který měl již několikrát svou noc v Poldofce.

O support se postará kladenská klasika. Doufáme, že vám ho, nemusíme představovat. Je jím již ostřílený Dj Cherw, který si tento rok zahrál i na světovém festivalu Let it Roll.

Dalším je Richeez. Kladnu také již dobře známý Dj.

DJs:
No Cure
Furious Freaks
Dj Cherw
Vstup: 60,- po 23:00 80,-
Richeez

No Cure
Projekt NoCure představuje synchronní dvojici djs, zaměřených na neurofunkovou selekci Drum&Bassu.
Jejich vystoupení je typické performancí ze 4 playerů, při nichž vás dokonalá souhra a rychlost mixů nenechá ani chvilku v klidu. No Cure reprezentují pražskou skupinu BASS DROP, známou především produkcí úspěšných klubových nocí a letních i zimních festivalů. Za svojí krátkou existenci vystoupili na spoustě akcí po celé České Republice, Španělsku, Polsku, Slovensku i Rakousku. V poslední době vystupují hlavně v předních Pražských klubech jako jsou Storm Club, nebo Chapeau Rouge, nebo na hudebních festivalech jako Let It Roll, Rock for People nebo Winter Arena. No Cure již zahráli vedle jmen jako jsou Andy-C, Ed Rush&Optical,Audio,The Prototypes, Neonlight, Mefjus, Loadstar, June Miller, A.M.C., Emperor, Tantrum Desire, Rene LaVice, Teddy Killerz, TC, Joe Ford, Zombie Cats, Concord Dawn, Frankee, Foreign Beggars, Dub Elements, Zomboy nebo Datsik atd.

Furious Freaks
Projekt Furious Freaks vznikl v létě 2012. Věnuje se převážně drum'n'bassu a jeho subžánrům. Od jara 2013 jeho členové Bonduel, Dollo, Hayppa a Avenues hrají po pražských klubech a snaží se jejich působení rozšířit do celé České republiky. Přes léto 2013 se hraní na nejrůznějších klubovkách stalo poměrně běžnou, byť stále úžasnou záležitostí. Od září 2013 spolupracují s projektem Bass Drop, jehož jsou v současnosti neodmyslitelnou drum'n'bassovou součástí a v rámci jehož aktivně působí a snaží se přinést jen ty nejzajímavější akce s nejaktuálnějším programem. V průběhu roku 2014 začali Furious Freaks vystupovat v zahraničí a to převážně v Rakousku či na Slovensku. S příchodem roku 2015 byl pak tento seznam rozšířen také o Polsko a Španělsko.
Během roku 2015 také pilně pracovali na své vlastní tvorbě, díky čemuž v létě 2015 Furious Freaks přišli se svým prvním EP nesoucí název Born in Acid.

Během jejich působení měli tu čest zahrát si na akcích jako Let It Roll, Rock For People, Winter Arena či Cross Festival, což naplnilo veškeré jejich ambice a nejspíš i předčilo jejich veškerá očekávání.

Od jejich vystoupení nemůžete očekávat nic jiného než tu nejvytříbenější selekci, energické mixy všech subžánrů a masivní hype od čtyř šílenců za mixem.

Dj Cherw
Od léta 2012 začal po boku kamaráda trénovat hned, když přitáhl první playery, 2x Numark NDX 200 s traktorem. V září 2013 hrál na oslavě, kde si ho všiml majitel klubu a pozval ho na první, pořádný hraní. Později se nabalovali další kluby. Od ledna 2015 se stávám rezidentním Djem v klubu Poldofka Kladno, svém rodném rodném měste.
Mezi jména s kterýma hrál patří například Rido, A - Cray, Chris.Su, Volume Plus a Bifidus Aktif.
Neurofunkové a deepové zvuky jsou jeho uším a srdci nejblíž. Pri mixingu z něj srší energie, kterou svými sety předává publiku. Oblíbení producenti jsou State of Mind, The Clamps, Chris.Su, Akov.

Místo konání akce: Poldofka, Petra Bezruče 1701, Kladno
Datum začátku akce: 30. Září 2016 21:00
Datum ukončení akce: 1. Října 2016 04:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1396N 14.098E

Případné změny si prověřte na webu akce Drop That Warm Up w/ Bass Drop Djs
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEMAN
KD Vltava, Kralupy nad Vltavou
MÁJOVÝ ŠUMPERK
u květinářství La Fiori, Šumperk