Drum Session 2016

Akce Plzeň

Drum Session 2016
Zábava, párty
Papírna Plzeň, Plzeň
Další akce ve městě Plzeň

Drum Session w/ Phentix [AT], A-Cray [CZ] - Papírna Plzeň [28.10.2016]

//////////////////////////////////////////
DRUM SESSION je zpět!
//////////////////////////////////////////

Po velmi vydařeném open airu DRUM SESSION Summer, který překročil magické číslo návštěvnosti 1 000 lidí, se vracíme zpět do klubových prostor. Tentokráte však na úplně nové místo pro tento projekt! Zveme Vás na drum and bassový svátek pro Plzeň, tentokráte v Papírně a s borci jako jsou rakouský střelec PHENTIX a český zabiják A-CRAY!!!

★★ Phentix ★★ (AT)
Critical Music / Cyberfunk

Raffael " Phentix " Pirngruber narozen a vychován rakouském Linzu a Gmundenu, který se k muzice dostal již velmi brzy. Naučil se hrát na kytaru a bicí jako malý chlapec a v roce 2007 přesedlal na elektronickou muziku, a to hlavně na Drum & Bass. V roce 2010 založil spolu s přáteli vlastní crew "Soundkistn Crew", později se připojil ještě do crew s názvem "VorteilsPack".
A co si zahrál po boku jmen jako Nymfo, Phace, Xtrah, Misanthrop, Kasra, Mefjus atd, je Phentix velmi oceňovaný rakouský producent. Po releasech na labelech jako Disturbed, Citrus, IN:DEEP, jeho track "Hoax", který vyšel na Matriarch EP na Xtrahovo labelu Cyberfunk, odpálil jeho jméno do výšin, kde ho nyní uznávají ti nejlepší producenti drum and bassu. Jeho kolaborace se Signalem s názvem "Onset" vznesla jeho jménu ještě větší respekt na drum and bassové scéně.

Mixsation Interview (angličtina): http://www.pulsationrecordings.com/#!blank-2/xp2nv

-----------------------------------------------------------------

★★ A-Cray ★★ (CZ)
Neodigital / Titan / Eatbrain

A-Cray má co se týče DRUM SESSION zvláštní, speciální roli. Byl hlavním hostem na historicky první DRUM SESSION, která se konala 7. 6. 2014. Proč jsme se rozhodli ho pozvat znovu? Poprvé měníme klub, takže pro projekt je to velký krok kupředu, takové malé znovuzahájení a znovu u toho bude A-Cray! A i kdyby to nemělo už žádný jiný důvod, Ondra je pro nás momentálně ikonou toho nejlépe zahraného neurofunku. 100% čistý mix, neskutečná selekce... Nikdo neumí rozproudit dav tak, jako on!
Jeho tracky jako například Stomper, Nuclear Whatever, Simple, Diverted a mnoho dalších, zná snad každý drum and bassový nadšenec.

-----------------------------------------------------------------
Support DJs TBA
-----------------------------------------------------------------

DRUM SESSION w/ Phentix (AT), A-Cray (CZ)
Papírna Plzeň
★28. 10. 2016★
www.metrostore.cz

Místo konání akce: Papírna Plzeň, Zahradní 173/2, Plzeň
Datum začátku akce: 28. Října 2016 21:00
Datum ukončení akce: 29. Října 2016 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7364N 13.3862E

Případné změny si prověřte na webu akce Drum Session w/ Phentix [AT], A-Cray [CZ] - Papírna Plzeň [28.10.2016]

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce