DRUM STORM 2017

Akce Javorník

DRUM STORM 2017
Zábava, párty
Další akce ve městě Javorník

DRUM STORM

POZOR 15.12. DRUM STORM nová párty při které ovládnou Stodolu lámané beaty!!! Celou noc ti budou servírovat borci z blízkého okolí i z poza kopců drum and bass co ti možná urve i brusle. Tak neřeš nepřepínej a dojdi podpořit tuto scénu i v našich končinách. Zvuk ostrý jako pila projekce do vesmíru.
Za pultem tě poseká:

DELTAPHOENIX
Deltaphoenix je 23 letý DJ a promotér z Mohelnice
Elektronická hudba ho začala zajímat od mládí, kdy měl možnost sám poznat dění okolo domácí i světové drumandbass scény.
Drum and bass byl jediný hudební styl, který ho zcela pohltil a začal se zajímat daleko víc než jen normální posluchač a také měl možnost se ukázat na prvních párty a začít pracovat na svém projektu Aggressive therapy se kterým začal dělat ''drumnbejsové'' večírky se spoluprácí jako Let it Roll WARM UP v Mohelnici.
Nejraději má rychlé a napadité mixy, které se nebojí proložit tvrdým, ale i energickým neurofunkem. Zahrál si jak na domácích, tak i několika zahraničních párty.
Momentálně společně tvoří pod projektem BASSOUND ''drumnbejsové'' párty. Od letošního roka mají v pronájmu DJ ROOM, společně s tím mají spojený i BASSOUND merchandise. K jeho úspěchům také patří ocenění v anketě CZECH DRUMANDBASS AWARDS 2012, 4.místo v kategorii OBJEV ROKU.

HOLOTROPE
ROMAN HEJNÝ aka Holotrope je šumvaldský dj, promotér a začínající producent a nový člen Hoofbeats crew. Nejčastěji ho můžete slyšet na akci Bass Slide nebo v olomouckém Sklubu. Jeho sety jsou charakterizovány rychlým a energetickým neurofunkem, ve kterých slyšíte převážně novinky, ale také starší tracky. Koncem minulého roku si vybudoval studio, ze kterého v brzké době vypadnou první tracky. Zahrál si po boku DJs jako jsou Maztek, June Miller, Phace, Posij, Hypoxia a další.

PESTICIDE
Zástupce Futuretro crew , drumandbassu se věnuje od roku 2011 .Slyšet jsi ho mohl převážně v Olomouci či Ostravě. Mezi preferované labely patří P51, Trendkill , Neosignal, Virus a pod. takže můžeš očekávat podstivou neurofunkovou masáž.

SIDEROX
lastním jménem František Šamalík, je jednadvacetiletý DJ a promotér ze severní Moravy. S elektronickou hudbou se po prvé setkává v roce 2010 a v roce společně s kamarádem Lajfisem kupují playery, na kterých se začínají učit míchat. Postupem času se společně začínají objevovat na lokálních parties a začínají k drum and bassu přivádět místní, mladší generaci. Přelomový je pro něj rok 2015, kdy s Lajfisem zakládají projekt Bassound a organizují první open air v Rájci u Antoníčka. O rok později přibirají do týmu Deltaphoenixe z nedaleké Mohelnice a v současné době společně pořádají parties pod značkou Bassound. Selekce jeho setů je různorodá, nejraději má rychle, energické mixy ze tří playerů, ale nepohrdne ani pomalejšími styly drum and bassu jako jsou deep a liquid.Za poměrně krátkou dobu měl možnost si zahrát na akcích jako jsou Trident Open Air, Solid Festival, Pozemok Open Air a supportovat jména The Upbeats, Joe Ford, Calyx & TeeBee, Audio, Document One, Gridlok. Mezi jeho největší úspěchy patří projekt Bassound, na kterém společně s Lajfisem a Deltaphoenixem neustále pracují a vymýšlí nové nápady na zlepšení.


Jaro Freeman
Jaroslav Wolný neboli Jaro Freeman pochází z drsných končin severní Moravy Jeseníku a k tomu odpovídá i jeho styl hraní. Inspirován místními neurofunlovími blázny indexem a 2ninem začal před dvěma lety hrát a postupně hrál v klubech jako jsou Mlýnice nebo stodola. Také měl možnost hrát na festivalu BigCrash, kde hrál po boku se špičkou českého dnb. Jeho oblíbené labely jsou tamr3cords, ammunition records či C2D records.

LUDRIVE
FILIP ČANO aka Ludrive je Šumvaldský rodák, který je začínající producent a DJ. V jeho setech je cítit jistota a detail pro čistotu mixu. Často se snaží měnit tempo a náladu a to je ideální pro rozpumpování krve v posluchačových žilách. Mezi favority co se týče produkce patří Misanthrop, June Miller, Phace, Holotrope.

Místo konání akce: Disco Stodola Javorník, Janošíkova 1, Javorník
Datum začátku akce: 15. Prosince 2017 20:00
Datum ukončení akce: 16. Prosince 2017 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.3953N 17.0132E

Případné změny si prověřte na webu akce DRUM STORM

Jméno organizátora: Disco Stodola Javorník
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MÁJOVÁ SLAVNOST
Kulturní dům, Šternberk
SLET ČARODĚJNIC
Dům dětí a mládeže, Šternberk
PLANETA SLEPIC
Divadelní sál, Prostějov
MÁJOVÝ ŠUMPERK
u květinářství La Fiori, Šumperk
SILNÉ REČI V ŠTERNBERKU
Kulturní dům, Šternberk