Eluveitie + Amaranthe

Akce Zlín

Eluveitie + Amaranthe
Koncerty
Další akce ve městě Zlín

Eluveitie + Amaranthe, support The Charm The Fury

ELUVEITIE a AMARANTHE vyrážejí na double headline turné se zastávkou ve Zlíně!

Po velmi úspešném turné v roce 2014 vyrážejí švýcarští folk metalisti ELUVEITIE opět do světa představit zbrusu nové, v pořadí již druhé akustické album »Evocation II«! Pro tentokrát spojili své síly se švédskými AMARANTHE, kteří právě propagují své nedávno vydané a už teď velmi úspešné album »Maximalism«. Doprovod této silné dvojici bude dělat nadějná holandská senzace THE CHARM THE FURY, která představí zbrusu nový materiál »The Sick, Dumb & Happy«. Frontmankou kapely je sympatická zpěvačka Caroline, která ohromuje nejen svým čistým vokálem, ale také zuřivým growlingem!

Chringel Glanzmann z ELUVEITIE říká: „Jak možná víte, v současné době jsme ve studiích Tommy Vetterliho, kteří nahrávají naše úžasné nové album EVOCATION II! Ale chtíč po turné nás opět dostal a už se nemůžeme dočkat, až konečně znovu vyrazíme. A tak jsme rádi, že tento podzim jedeme na evropské turné s fantastickou společností, protože vám přivezeme své švédské kamarády z AMARANTHE a hvězdnou pecku THE CHARM THE FURY, kteří zahájí show. A i přesto, že jedeme představit nové skladby z našeho nadcházejícího akustického alba, samozřejmě vám toho nasázíme mnohem víc! Takže neočekávejte nic víc, než jedno velké peklo plné zasr***** metalového masakru!“

Kytarista AMARANTHE Olof Mörck dodává: „Světové turné „Maximalism“ neúnavně pokračuje a tento rok na podzim znovu s veškerou naší silou udeříme na Evropu! Tentokrát jsme se spojili s ELUVEITIE, úžasnou kapelou, která obsahuje řadu talentovaných hudebníků. Tohle spojení bude stejně rozmanité, jako tvrdé a silné! Nemůžeme se dočkat, až se vrátíme a zahrajeme v některých našich oblíběných městech a setkáme se s těmi, kteří nás od začátku podporovali.“

Zastávka double headline MAXIMUM EVOCATION TOUR 2017 se uskuteční také u nás, a to 28. října ve zlínském klubu Masters of Rock Café! Tak si to nenechte ujít!

Vstupenky na koncert zakoupíte od 2. května za zaváděcí cenu 690 Kč platnou do 31. srpna na www.mastersofrock.cz a v předprodejních sítích TicketPortal, TicketPro, TicketArt a TicketStream.

Místo konání akce: Masters of Rock Cafe, Tyršovo nábřeží 5497, Zlín
Datum začátku akce: 28. Října 2017 20:00
Datum ukončení akce: 29. Října 2017 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2282N 17.6614E

Případné změny si prověřte na webu akce Eluveitie + Amaranthe, support The Charm The Fury

Jméno organizátora: Masters of Rock
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín
ANETA LANGEROVÁ – ZÁZRAČNÁ PÍSNĚ KRAJINA 20 LET
Hrad Brumov – hradní amfiteátr, Brumov-Bylnice