Emerald Beerthday Party: Emerald Shine, Sarkonia, After Evolution

Akce Nový Jičín

Emerald Beerthday Party: Emerald Shine, Sarkonia, After Evolution
Koncerty, Zábava, párty
Music Club Drago, Nový Jičín
Další akce ve městě Nový Jičín

Emerald Beerthday Party: Emerald Shine, Sarkonia, After Evolution

Novojičínská kapela EMERALD SHINE oslaví 24. září 2016 v MusiClub Drago tři roky své existence. Na oslavě zvané Emerald Beerthday Party vystoupí symbolicky tři kapely, kromě místních to bude přerovská SARKONIA a zlínští AFTER EVOLUTION. Večer plný metalové melodiky, něžných i drsných vokálů, úderných kytar i symfonických a folkových prvků, pro všechny fanoušky (nejen) metalové hudby!

Emerald Shine je osmičlenná parta tvořící metal ozvláštněný takovými nástroji jako harfa, housle a flétny. V lednu vydali své první EP "Beneath the Stars", které také u nás v MusiClub Drago pokřtili. Nyní si stejné místo zvolili za dějiště oslavy svých třetích narozenin. Kromě koncertu plného energie a fantasy atmosféry se můžete těšit na nový merch, video z letošní tour a také na nového kytaristu, který se s Emerald Shine představí poprvé na domácí půdě.
http://bandzone.cz/emeraldshine

Sarkonia je melodic metalová kapela z Přerova. Letos vydala debutové CD "Počátek", které nyní úspěšně prezentuje na koncertech. Kromě své hudební tvorby přináší Sarkonia také ideologii, jež nabízí zcela jiný pohled do nitra lidské duše, vnímání člověka a světa kolem něj. Je postavena na šesti základních pilířích, bytostech ztělesňujících lidské emoce, jejichž moc tvoří dohromady jeden nerozlučitelný celek. Absence jedné, nebo její převaha, by vedla k narušení veškeré rovnováhy a harmonie.
http://bandzone.cz/sarkonia

After Evolution je čtyřčlenná symphonic metalová kapela ze Zlína, která nyní vydala své první CD "Threnodies" a jejíž úvodni písnička se stala také soundtrackem ke krátkému horrorovému filmu, který bude brzy obíhat horrorové festivaly. Hudba je temná o andělech, démonech, beznaději a všem možném i nemožném. Pojímá život i smrt, lásku i nenávist a všechny možné kontrasty.
http://bandzone.cz/afterevolution

Start akce od 20 hod, vstupné 80 Kč

Místo konání akce: Music Club Drago, Hřbitovní, Nový Jičín
Datum začátku akce: 24. Září 2016 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.5996N 18.0223E

Případné změny si prověřte na webu akce Emerald Beerthday Party: Emerald Shine, Sarkonia, After Evolution

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
METALLICA & SYMPHONY TRIBUTE SCREAM INC.
Multifunkční aula GONG, Ostrava
FESTIVAL SLUNOVRAT 2024
náměstí Osvoboditelů, Opava
Radůza
Kofola Music Club, Krnov