Emma Smetana / Crossclub

Akce Praha

Emma Smetana / Crossclub
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Emma Smetana / Crossclub

Karanténa skončila a my opět můžeme oslavovat hudbu a život.

V sobotu 25.07.2020 s námi tento dar oslaví Emma Smetana s celou kapelou. Poprvé zahraje před klubem Cross. A nevystoupí sama. Můžete se těšít i na ELLEN WHITT x TERRA x PRINCIP. Tři přístupy, tři talenti, tři hlasy.

První vlna lístků (200,-) -> https://goout.net/cs/koncerty/emma-smetana/hussf/+lnxnq/

ELLEN WHITT - “Ellen Whitt (pravým jménem Elen Vítová) je šestnáctiletá zpěvačka, která miluje hudbu, hraje na různé nástroje a skládá a píše vlastní písně. Vedle nejrůznějších přejatých písní vydala zatím tři původní singly, z nichž nejnovější je 'Beauty is Pain'.”

TERRA- šestnáctiletá vítězka soutěže Starter na Radiu Wave. Zpěvačka a songwriterka z Prahy, první singl “Romance & Intimacy” vydala loni v prosinci. Její živý debut se uskutečnil v baru Rock Cafe Prague začátkem letošního roku. Aktualne připravuje nové album a singl ve spolupráci s Rádiem Wave.

PRINCIP - Princip je 18letý zpěvák, skladatel a autor z Prahy. Studuje na gymnáziu a ve svém volném čase se věnuje filmu a především hudbě. Znát ho můžeš také pod jeho pravým jménem Hynek Uher, se kterým soutěžil v hitparádě Startér na Radiu Wave. Jeho tvorba tě zvedne ze židle, ale zároveň donutí přemýšlet. Ať už píše o lidech, či o ,,robotizaci lidstva'', jež je hlavním tématem jeho nadcházejícího debutového EP Drama, má toho vždy dost co říct a ukázat. S hudbou a produkcí mu pomáhá Rainer ze Zlína, který moc dobře ví, jak spojit elektronickou hudbu se správnou dávkou psychedelie. Princip tě uvede do transu, ale zároveň v tobě probudí spící zvíře. Na této akci poprvé zazní skladby z připravovaného EP a zároveň to bude Principova premiéra na pódiu. Princip tě nadchne, ať už se rád oddáváš rytmům melancholické taneční hudby, nebo rád kontempluješ nad existenciálními otázkami.


Začátek akce: 25. 7. 2020 20:00:00
Konec akce: 25. 7. 2020 22:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce