Eva Urbanová & Barock

Akce Plzeň

Koncerty
Další akce ve městě Plzeň

Eva Urbanová & Barock

Operní diva světového formátu Eva Urbanová bude hlavní hvězdou exkluzivního pořadu Druhá tvář s vynikajícími hudebníky z formace BAROCK. Klasický smyčcový zvuk se sóly koncertního mistra brněnské filharmonie Pavla Wallingera se snoubí se skvělou rytmickou sekcí v čele s kytaristou a frontmanem Čechomoru s frontmanem AC/DC revivalu Adamem Malíkem.

Eva Urbanová může v tomto projektu předvést svůj široký pěvecký a výrazový rejstřík v muzice, kterou má tak ráda: rockové a popové hity kapel Queen, Nightwish, Vangelis, Scorpions, Nazareth, ale i pěveckých legend Andrei Bocelliho, Il Divo a mnoha dalších. Jedná se o premiéru tohoto exkluzivního projektu pro plzeňský region, k čemuž byly vybrány prostory KD Šeříková pro jejich vynikající akustiku.

První dáma české opery je zároveň rockovou star, která touto muzikou skutečně žije a cítí ji. Jako operní pěvkyně vystupovala na nejprestižnějších světových operních scénách jako La Scala v Miláně, Covent Garden v Londýně a Metropolitní opera v New Yorku. Je sólistkou Opery Národního divadla v Praze a též stálým hostem Národního divadla moravskoslezského v Ostravě. Světové proslulosti dosáhla jako Kostelnička v opeře Její pastorkyňa (Jenůfa) od Leoše Janáčka, Santuzza v koncertním provedení opery Sedlák kavalír Pietra Mascagniho či jako Tosca a Turandot. Zároveň je ale nespoutanou rockerkou, která se na pódiu umí odvázat a být uvěřitelná v písních, které psaly historii populární hudby 20. století. Přijďte objevit Druhou tvář jedné z největších osobností české hudební scény.

Vstup od: 19:00
Start: 20:00

Koncert se přesouvá z původního 11.01. 2020 na 30. 10. 2020. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce