EXPOZICE BUGATTI BARUM CZECH RALLY ZLÍN VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

  EXPOZICE BUGATTI BARUM CZECH RALLY ZLÍN VE ZLATÉM JABLKU
Auto Moto, Výstavy
Další akce ve městě Zlín

Bohatý doprovodný program si pro fanoušky Barum Czech Rally Zlín připravilo obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. Ten se bude navíc po týdnu obměňovat, aby byl pro návštěvníky neustále atraktivní. Jako první se představí historické vozy Bugatti a fotografie z minulých ročníků rally. Barum Rally ve Zlatém jablku začíná už 31. července.

 Milovníci historických závodních vozů si nyní ve Zlatém jablku přijdou na své. Od 31. července do 6. srpna jsou v přízemí prodejní galerie vystaveny opravdové skvosty, závodní automobily staré bezmála i sto let. Legendární vozy Bugatti reprezentuje například jeden z nejúspěšnějších modelů, Bugatti 35, s jakým jezdívala i slavná česká závodnice Eliška Junková.

 České automobily zastupuje Aero Minor Sport, zvaný doutník. Tento typ se úspěšně účastnil závodů LeMans v roce 1949. Další automobil může být povědomý divákům Četnických humoresek. Právě zde si zahrála předválečná Škoda 420 Popular, která je ve Zlatém jablku také vystavena.

 Souběžně s přehlídkou veteránů jsou ve Zlatém jablku vystaveny fotografie mapující předchozích pět ročníků Barum Rally.  Expozice nejlepších fotografií z let 2012 – 2016 se v obchodním centru zdrží až do 13. srpna. 

Expozice jsou umístěny v přízemí prodejní galerie a jsou přístupné po celou otevírací dobu obchodního centra. Prodejní stánek se vstupenkami a suvenýry s motivy Barum Czech Rally je v uvedených dnech otevřený od 10 do 20 hodin.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce