Extrawelt live (GER)

Akce Praha

Extrawelt live (GER)
Zábava, párty
Roxy Prague, Praha
Další akce ve městě Praha

Extrawelt live (GER) @ROXY

EXTRAWELT live (GER)
Roxy, 21.4., open 23:00

predprodej: 220 czk + popl.
NoD: 230 czk
https://goout.net/cs/listky/extrawelt/ccw/

Předprodeje jsou spuštěny od středy 15. prosince 12:00 exkluzivně přes MY ROXY (10% sleva), 24 hodin poté v klasických předprodejích. MY ROXY > http://bit.ly/myroxyapp

Jarní sezóna v pražské ROXY se začíná pomalu formovat a opět nebudou chybět světové osobnosti minimal techna. Nadčasový minimal přiveze mezi fajnšmejkry dobře známé duo z Hamburku Extrawelt. Na hudební scéně se pohybují už od počátku devadesátých let a jejich současná tvorba se vyznačuje silnou dějovou linkou, kterou transformují do svých opojných live setů. Jeden z nich přivezou 21. dubna do ROXY.

Arne a Wayan se na hudební scéně pohybují od začátku 90. let, kdy ve svém rodném Hamburku začínali pod pseudonymem techno-trancového projektu Midi Miliz. Jejich průlom coby Extrawelt přišel v roce 2005, kdy vydali svůj první singl Zu Fuss pod labelem Border Community. Po úspěšných releasech přišlo na řadu jejich debutové album Schöne Neue. To německé publikum zvolilo v nejznámějších magazínech o elekronické hudbě Groove a Raveline jako nejlepší toho roku a také označení jako “The Best Live Act”. O tři roky později vydali skvěle recenzované album Aufruhr, tentokrát pod Cocoon Recordings (Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Dj, Koze, Loco Dice a mnoho dalších), se kterým jsou spjati dodnes.

Hamburské duo Extrawelt hudebně čerpá ze svých začátků v “devadesátkách”, ale vybírají si jen to nejzajímavější a stále produkují současnou, až nadčasovou elektroniku. Jejich alba a releasy se vyznačují silnou dějovou linkou, která posluchače vtáhne do jejich příběhu. Umí propojit minimalistické prostředí s výraznějšími beaty, což v posluchačích od prvního tónu rozvibruje energii. Díky opojné atmosféře si za své live sety vysloužili už nespočet kladných ohlasů a právě jeden z nich přivezou 21.4. do ROXY.

-EN-
Arne Schaffhausen and Wayan Raabe have been engaged in electronic music since the beginning of the ’90s and they still continue succeeding in maxing out this music‘s latitude, shaping their very own and unique style that can hardly be assigned to one of the established subcategories of modern electronic dance music. Their breakthrough as Extrawelt came in 2005. The readers of the two most renowned magazines for electronic music in Germany, ‘Groove’ and ‘Raveline’ voted their album “Schöne Neue Extrawelt” Best Album 2008. Besides that, they also have been voted Best Live Act 2008 in ‘Groove’ magazine. Their second album “In Aufruhr“ came out in 2011 on Cocoon Recordings and was equally high acclaimed as their debut.

Místo konání akce: Roxy Prague, Dlouhá 33, Praha
Vstupenky: https://goout.net/cs/listky/extrawelt/ccw/
Datum začátku akce: 21. Dubna 2017 23:00
Datum ukončení akce: 22. Dubna 2017 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0906N 14.4258E

Případné změny si prověřte na webu akce Extrawelt live (GER) @ROXY

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
TECHTLE MECHTLE - DRAG ROYAL SHOW
ROYAL Theatre & Club Chic, Praha
TECHTLE MECHTLE - DRAG ROYAL SHOW
ROYAL Theatre & Club Chic, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha
CAVEMAN
Divadlo U Hasičů, Praha