Factorial! Orchestra: Hradecká šňůra

Akce Hradec Králové

Factorial! Orchestra: Hradecká šňůra
Koncerty
Web organizátora:
www.factorial.eu
Další akce ve městě Hradec Králové

Factorial! Orchestra: Hradecká šňůra

Díl první: Instru-jazz
27.9. od 19:00 v AC Klub (Official)
Martin Růža, Zdeňka Pozůstalová, Kuba Kubín, Bára Pekáčová... ...nikoho z nich na tomto koncertě bohužel zpívat neuslyšíte. Zvykli jste si Factorial Orchestra slýchávat ve spojení s těmito výbornými zpěváky, ale pro tento koncert jsme se rozhodli ukázat, že ve svých řadách máme i vynikající sólisty instrumentální. Můžete se těšit na saxofonisty Nelu Dusovou, Markétu Trdličkovou, Anežku Smotlachovou, Otmara Petyniaka a Jiřího Havránka, trumpetisty Václava Hlouška a Tomáše Přibyla, kytaristu Homzu Báru, pianistu Jakuba Švejdu, bubeníky Vítka Skaličku a Zdeňka 'Žaliho' Švece. Nejen oni Vám 27.9. v AC klubu zahrají skladby a aranže našeho bandleadera a trombonisty Zdeňka Boreckého.

Díl druhý: Bigbeat-jazz
4.11. od 19:00 v Country Club Lucie
Tímto koncertem jsme se rozhodli vzdát hold kapelám hardrockové a heavymetalové éry jako byly AC/DC, Metallica, Led Zeppelin, Deep Purple a další, které svojí tvorbou utvářely zvuk populární a rockové hudby tak jak ji dnes známe. V první části večera uslyšíte speciální program Factorial Orchestra k uctění těchto velikánů, ve té druhé vystoupení kapely Whatrock, na jehož konci se můžete těšit na unikátní spojení rockové kapely a jazzového big bandu!

Díl třetí: Xmas-jazz
22.12. od 19:00 v NãPLAVKA café & music bar
Vánoční koncert v klubu Náplavka je pro nás už zavedenou tradicí a letos tomu nebude jinak. Můžete se těšit na vše, na co jste u Factorial! Orchestra zvyklí: vynikající zpěváky, originální aranže, energickou show a v neposlední řadě na speciální vánoční program s koledami z našeho EP Vánoční Nadělení. Hostem nám bude mladá pražská popová kapela Fabienne (Zdeňka Borecká, Vladimír Šrámek, Jakub Antl, Tomáš Votava).

Jednotlivé vstupné 130,-
Vstupné na všechny tři koncerty Hradecké šňůry 300,- (předprodej v AC Klub (Official), Country Club Lucie, NãPLAVKA café & music bar)

Místo konání akce: Hradec Králové, Hradec Králové Region, Hradec Králové
Vstupenky: http://acklubhk.cz/
Datum začátku akce: 27. Září 2017 19:00
Datum ukončení akce: 27. Září 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2117N 15.8442E

Případné změny si prověřte na webu akce Factorial! Orchestra: Hradecká šňůra

Jméno organizátora: Factorial Orchestra
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
THE BACKBEAT BEATLES (UK)
Petrof Gallery, Hradec Králové
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
Mňága a Žďorp
UFFO - Společenské centrum, Trutnov
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové