Farmářské trhy 7. říjen 2016

Akce Strakonice

Jarmarky a trhy
1. nádvoří strakonického hradu, Strakonice
Další akce ve městě Strakonice

V sezóně 2016 se budou farmářské trhy ve Strakonicích konat opět každý druhý pátek celkem ve 12 termínech - s výjimkou letní sezóny v jarních a podzimních termínech. Doba konání se oproti loňsku nemění. Trhy budou probíhat mezi 13. - 17. hodinu. Kompletní přehled termínů viz plakáty níže. Místem konání je 1. nádvoří strakonického hradu - tedy prostor, který přispívá k příjemné atmosféře a autenticitě trhu nejen jako prodejního místa, ale i místa setkávání a příjemně strávených chvil. Trhy se snaží podobně jako v ostatních městech navázat na trend vzrůstající obliby regionálního farmářského zboží a řemeslných výrobků. Na strakonických farmářských trzích je důraz kladen hlavně na původ zboží a jeho kvalitu.

Podobně jako v minulém roce bude trh rozšířen do prostoru před Základní uměleckou školu, který bude poskytnut bez účastnického poplatku k prodeji drobných přebytků.

Trhy organizuje Ekoporadna při Šmidingerově knihovně ve spolupráci s Městem Strakonice.

Stejně jako v minulém roce chceme i letos nabídnout širokou škálu kvalitního zboží. Budeme rádi, pokud naším trhům zachováte přízeň a budete pro nás vytvářet nepostradatelnou zpětnou vazbu.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Vimperské trhy 18.05.2024
Náplavka u Volyňky, Vimperk
Vimperské trhy 20.07.2024
Náplavka u Volyňky, Vimperk
Vimperské trhy 21.09.2024
Náplavka u Volyňky, Vimperk