Farmářské trhy na Lesné

Akce Brno

Jarmarky a trhy
Další akce ve městě Brno

Farmářské trhy na Lesné

Městská část Brno-sever Vás zve na farmářské trhy na Lesné v sobotu 9.10. od 8:30 do 12:30 (Halasovo náměstí – před Albertem). Prosíme dodržujte platná nařízení – roušky, rozestupy 2 m, dezinfekce.

Početní omezení návštěvníků řídí pořadatelé, prosíme, respektujte jejich pokyny. Děkujeme a těšíme se na Vás.
Těšit se můžete na čerstvé produkty od českých výrobců a pěstitelů. Těšit se můžete na čerstvé produkty od českých výrobců a pěstitelů.

Účast již přislíbili:
Marie Brzáková – víno z černého rybízu Petr Dvořáček – Utopenci z Hastrmanky – utopenci a nakládané hermelíny Egri deli, p. Kolenčík – nakládaná a plněná zelenina, zvěřinové klobásky, špek z mangalice, mletá paprika z Kaloscai pekařství Makovec – čerstvé pečivo J. Brtníčková – koření, kořenící směsi, bylinky M.Koláček – džemy a marmelády Treperendy, nakládaná zelenina Lázničkovo, sterilované zelí J.Janečková – listové trubičky Š. Vításková – trdelníky Alena Malíková – přírodní čaje a masti J.Nejedlý – veganské a bezlepkové výrobky, luštěninové výrobky, chipsy, mouky Statek Eden Lipovec – slepičí vejce, jablečný nepasterizovaný mošt, letní jablka, hrušky, kořenová zelenina, brambory, patizony, dýně, cibule, česnek a pokud počasí dovolí i spousta dalšího. Hamušky papušky – olivy, sušená rajčata Datlové pokušení – ručně a s láskou vyráběné datlové bonbóny, tyčinky, lízátka – jen z kvalitních surovin, BEZ konzervantů, bez přidaného cukru, bez lepku a navíc jsou vegan i raw. Další stálicí v nabídce jsou ořechy a sušené ovoce. Bonbóny různých příchutí, např. káva, čokoláda, malina, jabllko nebo chilli – více informací: www.datlovepokuseni.cz I.Konečný – sýry, brynza, jogurty, oštiepok Pštrosí farma – chlazené pštrosí a jehněčí maso z vlastního chovu a klobásky, debrecínky, čabajky, paštiky z nich vyrobené, slepičí vajíčka Cukrářství Čermák – cukrářská výroba Magdalena Horká – Madlina zavařovna – zavařeniny, hořčice, sirupy, omáčky L.Dvořáková – biozelenina, řezaná kvítka Farmbox Bistro-shop – vlastní výroba knedlíků, halušek, občerstvení: domácí limonády a 100% ovocné mošty a nektar, káva, čaj, – z naší výroby sladké: sušenky, drobenkový koláč – slané: pomazánky a chleby jimi namazané, obložené housky s trhaným masem, plněné bramborové placky Vít Fišer – čerstvé a zrající sýry, klobásky, panenky Sociální podnik Jasan – bio zelenina vč. brambor, česneku, sirupy, džemy, pesta, kvasový chléb Pavel Horký – med, svíčky z vosku Martina Šrůtková – přírodní kosmetika E.Elfmarková – keramika Yveta Klobasová – výrobky chráněné dílny DUKO Vlasta Jobánková – šperky Karel Preisinger – košíky a proutěné výrobky Vlastimil Pokorný – ostřiče nožů a nůžek Jana Vaculíková – vlastní výroba – oblečení pro děti, šatičky pro panenky (barbie, baby born…), háčkované hračky, pro dospělé – haremky, kojící šaty…

Zdarma

08:30–12:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Vimperské trhy 18.05.2024
Náplavka u Volyňky, Vimperk
MINI jarmark - Májový
Masarykovo náměstí, Pelhřimov
VENKOVSKÉ TRHY 19.10.2024
HLAVNÍ NÁMĚSTÍ ŠTERNBERK, Šternberk