Farní den

Akce Skalná

Farní den
Jiné akce
Další akce ve městě Skalná

Farní den

V mnoha farnostech je farní den již po řadu let nedílnou součástí života farnosti, v jiných farnostech se tradice farních dnů teprve začíná. A co to je Farní den?
Farnost je vlastně jedna velká rodina, kde jsme my všichni její členové. A každá správná rodina se má jednou za čas sejít, pozvat své příbuzné a radovat se z toho, že je spolu. A k tomu v rodině jménem Farnost slouží právě Farní den - sejít se, pobavit se, něco dobrého pojíst a popít a třeba si i zatancovat. Je to vlastně farní slavnost, a tedy slavnost nás všech. Den, kdy se můžeme sejít i jinak než při slavení mše svaté, případně při jiném duchovně zaměřeném setkání. Náš pohled na farnost nás může také povzbudit v naší snaze se více zapojit, začlenit do dění v naší farnosti-je proto mnoho příležitostí. Už dnes si zapište ve svých diářích datum této akce a to 21. května 2017. Hlavním bodem bude slavnostní mše sv. v 10:00 hodin ve farním kostele ve Skalné, a následně společné posezení a diskuze o budoucnosti na farní zahradě ve Skalné.
J. Neugebauer napsal - „Farnost je prostor, kde věřící spolu žijí a shromažďují se." Pojďme tato slova společně naplňovat a žít. Myslím, že blížící se farní den nám v tom může také pomoci.

Místo konání akce: Římskokatolická farnost Skalná, Kostelní nám. 16, Skalná
Datum začátku akce: 21. Května 2017 10:00
Datum ukončení akce: 21. Května 2017 17:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1703N 12.3604E

Případné změny si prověřte na webu akce Farní den

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Písecký víkend módy a designu 2024
Kulturní dům a Palackého sady v Písku, Písek
Panama a její krásy – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem
Chomutovské slavnosti
Městský park, Chomutov
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
2024 Svitavy World Cup F2BMenu
Modelářský stadion Cihelna, Svitavy