Fenomén Manipulace

Akce Praha

Fenomén Manipulace
Přednášky a kurzy
Další akce ve městě Praha

Fenomén Manipulace

Přinášíme Vám unikátní charitativní konferenci na jedno z nejkontroverznějších témat současnosti pohledem špiček svých oborů - event FENOMÉN MANIPULACE je tady !

Jak pozitivně manipulovat sami sebou a svým okolím, jak rozklíčovat manipulativním techniky a nepodlehnout jim, jak komunikovat abyste dosáhli vytouženého výsledku, to je jen zlomek otázek na které dostanete v rámci charitativní konference FENOMÉN MANIPULACE odpovědi.

Dali jsme dohromady šest odborníků, profesionálu, kteří ve svých oborech nasbírali nespočet úspěchů a patří mezi respektované kapacity, aby Vám prezentovali svůj pohled na toto bezesporu atraktivní téma.

Na charitativní konferenci FENOMÉN MANIPULACE vystoupí:

Peter Sasín - je autorem bestselleru TRIUMF, Transformační Master-Speaker®, Certifikovaný NLP Trenér. Je spoluzakladatelem NLP Akademie, jakož i Akademie transformační Speakrov®, která pomáhá lidem maximalizovat jejich rétorické schopnosti a využívat jejich plný vliv. Peter se specializuje na lidskou psychologii a transformační komunikaci. Rovněž je tvůrcem systému na dosahování skvělých výsledků: MAGIC Reality Creator® a dalších transformačních programů, které lidem pomáhají objevovat a žít jejich plný potenciál. Navíc tvrdí, že se nedokážeme měnit pomalu, ale pouze rychle. A že komunikace je vždy manipulativní. Proto je jen na nás, kterým směrem chceme jiných i sebe "manipulovat".

Filip Horký - je český novinář a moderátor, který v letech 2010 - 2015 působil v České televizi, mimo jiné jako parlamentní zpravodaj, později přešel do ranního Studia 6. Po odchodu Horkého z České televize oznámila 21. října 2015 internetová televize DVtv jeho příchod na pozici pracovně nazvanou „létající reportér“. Rozšířil tak tým založený na dvojici někdejších osobností České televize Daniely Drtinové a Martina Veselovského. Oproti dosavadním diskusním formátům DVtv se měl zaměřit více na zpravodajský obsah. Od února 2017 moderuje živé vysílání DVTV Forum. Je velmi aktivní na sociálních sítích, koncem srpna 2015 jeho účet na Twitteru sledovalo přes 16 tisíc lidí, koncem ledna 2016 už to bylo necelých 30 tisíc, v červenci 2017 kolem 62 tisíc lidí. V květnu 2016 také získal spolu s blogerkou Do Thu Trang ocenění Novinářská křepelka 2015 pro novináře do 33 let „za poctivou novinařinu, entuziasmus a inovativní přístup“. V roce 2017 se objevil ve výběru osobností „30 pod 30“ magazínu Forbes.

Petr Havlíček - Patří k nejlepším a nejznámějším výživovým specialistům v České republice. Je absolventem Vysoké školy zemědělské v Brně obor zootechnika se specializací na potravinářské technologie. S výživou začal krátce po absolutoriu vysoké školy. Nejprve jako odborný konzultant ve společnosti HC Compact a následně ve společnosti Energus. Od roku 1996 se věnuje výživě a životnímu stylu. Od roku 2001 je externím konzultantem společnosti Nutrend. Od roku 2007 jeden z předních odborníků časopisu Dieta a hlavní garant soutěže Hubneme do plavek. Od roku 2009 je tváří a odborným garantem projektu Změním se ZPMV. Od roku 2013 je externím konzultantem firmy Aramark. V letech 2005-2013 byl odborným garantem a spolumoderátorem pořadů Jste to, co jíte a Souboj v těžké váze Je odborným garantem a tváří obecně prospěšné společnosti Vím, co jím a piju. Velice populárním se stal pořad na stanici Rádio Impuls - Buď fit s Petrem Havlíčkem S šéfredaktorkou časopisu Dieta Petrou Lamschovou napsal 6 knih: Jídlo jako životní styl I. - III., Superjídelníček. Jak se hubne v Čechách, Jde to i bez pšenice Patří k uznávaným výživovým poradcem v oblasti sportovní výživy. K jeho klientům patřili např. Kateřina Neumanová, Tomáš Dvořák, Roman Šebrle, Václav Chalupa, Petr Vavroušek, Lucie Hradecká, v současné době zahájil spolupráci s Petrou Kvitovou a Jiřím Ježkem. Jídelníček si od něj nechali udělat také Naďa Konvalinková, Jiří Korn nebo Ilona Csáková a mnozí další.

Tomáš Lukavec - je úspěšný brand manažer a autor bestselleru Jsi značka?!, který díky svým projektům jako byl Banán za milion (prošlo jím 36 456 lidí), Pekelná značka nebo Jsi příběh vydělal za 2 roky přes 9 miliónů korun, formou příběhů, tipů a konkrétních kroků ukazuje, jak využít svoje silné stránky a dynamicky růst ve vašem oboru, ať už jste zaměstnanec nebo podnikatel.

Michael Zima - se posledních 15 let naplno věnoval produkci, marketingu, sponzoringu a propagaci. Již 10 let pořádá v O2 aréna oblíbený Wellness Marathon, největší aerobic-fitness-dance párty v Evropě. A sdružuje 100 sportovních center. Je úspěšným majitelem realitní kanceláře River Diamond Reality, která se již přes pět let věnuje prodeji luxusních bytů v pražském Karlíně.

Jeroným Klimeš - je český psycholog. Zabývá se převážně psychologií rodiny, církevně-pastorální psychologií. Dříve se zabýval i policejní psychologií a psychologií reklamy. Pracoval deset let jako konzultant pro veřejného ochránce práv, pět let jako poradce ministra práce a sociálních věcí a šest let vyučoval psychologii na Filozofické fakultě UK. Dnes se věnuje především partnerskému poradenství a přednáškové činnosti. V médiích se vyjadřuje například k tématům korupce, policejních zásahů nebo partnerských vztahů apod.

Výtěžek ze vstupného je určen dětem z dětských domovů, na jejich integraci po odchodu z ústavní péče do běžného života. Po odchodu z DD je čeká nejtěžší část života a častokrát se dostanou na scestí. Proto je nutné jim věnovat zvýšenou pozornost v tomto období a pomoct jim s osamostatněním - s přechodem z dětského domova do reálného společnosti

Místo konání akce: TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha
Vstupenky: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/fenomen-manipulace-charitativni-vzdelavaci-konference-119826
Datum začátku akce: 29. Října 2017 10:00
Datum ukončení akce: 29. Října 2017 18:30
Pravděpodobné souřadnice: 50.0414N 14.4968E

Případné změny si prověřte na webu akce Fenomén Manipulace

Jméno organizátora: Fenomén Manipulace
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce