Fest Student FEST 2017

Akce Rokycany

Fest Student FEST 2017
Festivaly, Koncerty
Další akce ve městě Rokycany

Fest Student FEST 2017

Přijď si poslechnout tři FEST kvalitní hudební kapely, které budou vystupovat 23. června U Pardála (Rokycany) na Student FESTU 2017. Rokycanský Student FEST má již několikaletou tradici a ty bys u dalšího ročníku rozhodně neměl chybět! :) FEST se na tebe těšíme, tak doraž! :)

Váš zrak a sluch FEST potěší:

►STARS ARE SO FAR /pop punk/ Strašice
Tuhle partu asi netřeba dlouze představovat. Tihle staří mládenci se snaží dát do svých koncertů co nejvíce energie povětšinou rychlými a melodickými písněmi. Pokud se nerad nudíš, tak ti můžeme slíbit, že při jejich setu se nudit rozhodně nebudeš.

►►S.A.R.S. /pop rock/ Rokycany
„Stálice rokycanského gymplu“ nyní v sestavě, která si tvojí pozornost určitě zaslouží. Od této partičky si můžete slibovat set plný energie, který tě určitě nenechá klidným. Kapela coveruje známé rockové hity, ale v poslední době se snaží prosadit si svou s vlasní tvorbou, kterou skládá jejich baskytarista a která je naprosto unikátní!

►►►CLICHÉ /pop rock/ Rokycany
Skupina tří nadějných muzikantů, kteří se těší stále větší oblibě zejména u lidí, kteří mají cit pro kvalitní muziku. Kluky vyzdvihují zejména jejich propracované a nápadité texty. Přijďte si jimi obohatit své hudební obzory!

Vstupné: DOBROVOLNÉ!

Line-up a další FEST informace již brzy! :)

Místo konání akce: Hospůdka u Pardala, U Spilky 101/II, Rokycany
Datum začátku akce: 23. Června 2017 19:30
Datum ukončení akce: 23. Června 2017 23:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7421N 13.598E

Případné změny si prověřte na webu akce Fest Student FEST 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce