Festival dřeva / Den v lese

Akce Ostrava

Akce pro děti, Festivaly, Sportovní akce
Web organizátora:
www.buvi.cz
Další akce ve městě Ostrava

Návštěvníky Bělského lesa v sobotu 23. září čeká nejen napínavá dřevorubecká show CZECH MASTERS TIMBERSPORTS, ale také jarmark tradičních řemesel, ukázky řemeslnických dovedností a lesnické činnosti, těžba dřeva i zalesňování a podzimní expozice zahradní a lesní techniky známých firem Stihl a Husqvarna.

 

Festival dřeva/ Den v lese je opět akcí pro celou rodinu.


Lesní zóna již dopoledne nabídne dřevěnou akademii sedmi středních odborných škol, poprvé za účasti Střední lesnické školy Hranice, kde si děti mohou vyzkoušet manuální práci se dřevem. Lesy České republiky zvou na oblíbenou lesní pedagogiku „Z domova do lesa“. Chybět opět nebude Sdružení vlastníků obecních a soukromých lesů s osvětou na téma multifunkční úloha lesa. Společnost Lenzing Biocel Paskov představí malým i velkým návštěvníkům program Les - Dřevo - Viskózová buničina - Textilní vlákna - Oděvy.  

V lesoparku Bělský les předvedou své umění také dřevosochaři a řezbáři. Připraveny budou zajímavé hry, soutěže, sokolnická show a svézt se bude možné v koňském taxi v povozu s kočím. Atmosféru akci dodá vystoupení cimbálové muziky Jagár a folklorbeatové skupiny Docuku.

Vstup je ZDARMA


Jméno organizátora: BUVI Promotion s.r.o.
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Top festival 2024
Dolní oblast Vítkovice, Ostrava
Country Fontána Ostrava 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava
Top festival 2024
Dolní oblast Vítkovice, Ostrava
Country Fontána Ostrava 2024
Slezskoostravský hrad, Ostrava
FESTIVAL SLUNOVRAT 2024
náměstí Osvoboditelů, Opava
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Národní Dům, Frýdek-Místek