Festival Evolution - jaro 2020

Akce Praha

Festival Evolution - jaro 2020
Festivaly
Další akce ve městě Praha

Festival Evolution - jaro 2020

Na Výstavišti v Holešovicích najdete pod jednou střechou vše, co souvisí se zdravým životním stylem, od nákupů přes ochutnávky a poradny až po festivalové programy pro celou rodinu. Opět na vás čeká nepřeberné množství novinek, trendů pro zdravé tělo i duši a inspirací pro všechny, kteří to vidí #prostejinak.
Odhadujeme, že se v březnu představí více než 450 tuzemských i zahraničních vystavovatelů z pěti obvyklých okruhů - BIO STYL, ZDRAVÍ, ECO WORLD, ALTERNATIVA a OSOBNÍ ROZVOJ. Najdete tu nejnovější produkty zdravé výživy, bio potravin, přírodní kosmetiky i praktické ekologické výrobky do domácnosti. A stranou nezůstanou ani novinky z oblasti výchovy a osobního rozvoje nebo témata, která vám umožní nahlédnout do sfér mimo každodenní realitu.
Pozadu nezůstane ani programová nabídka - během tří dnů v 8 přednáškových sálech vystoupí téměř 200 účinkujících. Kromě přednášek, seminářů a uměleckých vystoupení připravujeme také konzultace a poradenství, kuchařská dema, ukázkové lekce, praktické workshopy nebo programy pro děti.

Začátek akce: 20. 3. 2020 10:00:00
Konec akce: 22. 3. 2020 18:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce