Festival inspirace

Akce Sušice

Festivaly
Další akce ve městě Sušice

Festival inspirace

Festival inspirace - park mezi zdmi u gymnázia v Sušici - Festival Inspirace - Sušice alternativ 2021- Program: Panelová diskuze na téma „ Jak to bude dál?“ – hosté: RNDr. Jan Rak, Ph.D. – kvantový fyzik, Terezie Dubinová, Ph.D. – hebraistka, astroterapeutka, Mudr. Tomáš Lebenhart – celostní lékař, Mgr.et Mgr. Sandra Silná – farářka, moderuje Marek Jelínek.

Hudba – Sayujya – hra na tradiční indické nástroje, HLASkontraBAS – dobrodružství hlasu a kontrabasu – Ridina Ahmedová a Petr Tichý, HisBhaktiBand – hudb a o duchovní moudrosti, Zu&Cello – cesta se zvukem violoncella a hlasu – Zuzana Šebková, Ondřej Smeykal – český hráč na australské didgeridoo, Vojta Violinist – multiinstrumentalista.
Otevřené dílny – Intuitivní bubnování s Radkem Zítkou, Sklářská dílna Miroslava Liederhause, Salvi Salvatore – akrobacie na šálách, Bojové umění s Davidem Franklinem, Harmonizační technika OM Chanting a Radek Boháč, Bodywork s Vojtěchem Chládkem, Aromajóga proti stresu s Vlaďkou Naušovou, Povídání o žabí Kambo medicíně z Amazonie s Vojtěchem Chládkem, Hudební krajiny – malba s Miroslavem Šislerem, Prostor dětem s Hanou Stonovou Prančlovou. Divadlo pro děti – Pan Žabák aneb za dobrodružstvím – Teátr Vaštar, zdravé a chutné občerstvení, trh se zbožím neobyčejným. Vstupenky 290,- Kč v předprodeji, 350,- Kč na místě, děti do 10 let zdarma, deky s sebou.

09:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce