Festival jógy před Centrem Černý Most

Akce Praha

Festival jógy před Centrem Černý Most
Festivaly, Jiné akce, Sportovní akce
Další akce ve městě Praha

Pozdravy slunce, zklidnění mysli i jogínská poloha ‚mrtvoly‘ jako třešnička na závěr pořádného protažení těla. Na to vše se v rámci 4. ročníku Festivalu jógy mohou těšit zkušení jogíni, ale i úplní začátečníci, kteří by si rádi vyzkoušeli pozitivní účinky jógové praxe. Festival jógy proběhne v sobotu 18. června před západním vstupem Centra Černý Most a ve svém programu nabídne celkem čtyři lekce jógy se zkušenými lektory z nadačního fondu YogaHelp v čele s Petrou Špindlerovou.

 

Pro příznivce zdravého pohybu budou na Festivalu jógy připraveny celkem čtyři hodinové lekce, z nichž každá bude mít jiné zaměření.

 

10:00   Vinjása s Tobiasem Lorenzem

11.15   Obličejová jóga s Pavlou Skolil

12:30   Jemná jóga s Petrou Špindlerovou

13:45   Vinjása s Rosibel Marquez

14:45   Dobré nitro – workshop s neziskovou organizací Loono

 

Mezi jednotlivými lekcemi bude pro návštěvníky vždy v patnáctiminutových pauzách připraven další doprovodný, a především edukativní program. Těšit se mohou například na ukázku správného samovyšetření prsou a varlat pod vedením organizace Loono nebo na praktické rady od trenérů z fitness centra CleverFit, kteří návštěvníkům poradí, jak se správně a efektivně protáhnout i během krátké chvíle v práci. Doprovodný program doplní odbornice z Yves Rocher, které na místě nabídnou diagnostiku pleti.

 

Lekce jsou v rámci Festivalu jógy přístupné všem návštěvníkům zdarma a bez ohledu na úroveň jejich jogínské praxe. Zúčastnit se tak mohou bez obav i úplní začátečníci. Lekce jógy povedou zkušení lektoři z nadačního fondu YogaHelp, který pomáhá zpřístupnit jógu lidem nemocným nebo na okraji společnosti.

Více informací naleznete na www.centrumcernymost.cz.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce