Festival kávy a čaje, Výstaviště Kroměříž, 10.-11.6.2023

Akce Kroměříž

Festival kávy a čaje, Výstaviště Kroměříž, 10.-11.6.2023
Festivaly, Vaření, Gastronomie
Další akce ve městě Kroměříž
Podrobnější informace: 604670861

Druhý červnový víkend se Výstaviště Kroměříž stane centrem setkání předních distributorů kávy a čaje včetně zástupců tuzemských pražíren.

Přijďte se nechat uchvátit lahodnou chutí čerstvě připraveného šálku a to vše v příjemném prostředí tematických zahrad umocněných omamnou vůní šafránu.

Pro návštěvníky je připravena nabídka nepřeberného množství dobrot a koření. To vše za doprovodu podmanivých tónů, které vás přenesou v čase až do čarovného Orientu, Dálného východu či tropické Amazonie.

Profesionálové vám představí nejmodernější technologie výroby teplých a studených kávových, čajových, mléčných a čokoládových nápojů.

Návštěvníci se dozví pravidla správné přípravy kávy a čaje včetně postupů při zpracování kávového zrna a listů čajovníku.

Těšit se můžete na bohatou nabídku kávovarů, mlýnků, filtrů na vodu a kávovou kosmetiku. Novinkou bude prodejní výstava kávových šálků z druhé největší soukromé sbírky v ČR.

Nebudou zde chybět ani výrobci medu, cukrářských dobrot a pravého českého porcelánu.

Oproti minulému ročníku bude akce obohacena o širokou nabídku vodních dýmek a tabákových výrobků.

 

Každý z vás se může zapojit do hodnocení o nejchutnější kávový a cukrářský výrobek. Výsledky soutěže včetně bohaté tomboly budou vyhlášeny v 15 hodin a to každý den v podání známého moderátora Milana Poláška. Ten nás bude hudbou a slovem provázet po celou dobu konání akce.

Kromě ukázek jedinečných výkonů našich baristů a tradičního představení mažoretek se můžete  těšit na autentický program japonské školy Katori a to v podání samurajského mistra Marka Motyčky. Budete svědky bleskového útoku z tasení meče, ukázky sebeobrany dlouhým nožem, pažemi a holí. Nebude chybět ani tak oblíbená disciplína jako přesekávání rohoží.

Čeká na vás také netradiční vystoupení tanečních orientálních skupin Shirine a Kharida a to pod vedením lektorky a choreografky Lenky Navrátilové. Jejich bohaté rekvizity a kostýmy si můžete prohlédnout na stánku Orient Otrokovice.

Co ještě dodat - parkování zdarma, dílničky pro děti, bohaté občerstvení. Prostě program pro celou rodinu.

www.hobbyvystaviste.cz

 

Jméno organizátora: Ing. Dan Čagánek
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Lážo Plážo Fest 2024
Štěrkoviště, Otrokovice
Top festival 2024
Dolní oblast Vítkovice, Ostrava
OPAVA SLAVÍ FEST 800
Stříbrné Jezero, Opava
VÍTÁNÍ JARA 2024
Club Kino, Černošice
FESTIVAL SLUNOVRAT 2024
náměstí Osvoboditelů, Opava