Festivalový půlmaraton Zlín 2017

Akce Zlín

Festivalový půlmaraton Zlín 2017
Festivaly, Sportovní akce
nám.Míru, Zlín
Další akce ve městě Zlín

Festivalový půlmaraton je unikátní sportovní akce, která letos již podruhé zpestří doprovodný program tradičního zlínského filmového festivalu.

Jedinečný běh v atmosféře festivalového Zlína, který připravili organizátoři Zlín Film Festivalu společně s Běhy Zlín, odstartuje 3. 6. 2017 v 16:00 hodin na náměstí Míru ve Zlíně. Poběží se z centrálního zlínského náměstí přes Benešovo nábřeží, Podvesnou na Čepkov, Rybníky přes bývalý Baťovský areál zpět na náměstí Míru. Pro běžce je připravena kromě trasy klasického půlmaratonu v délce 21km, kterou mohou proběhnout i týmy štafetovým během na 4 x 5,25km, také desetikilometrová trasa.

V ceně je opět celá řada atraktivních benefitů pro závodníky jako například batůžek, kvalitní funkční tričko, vstup na večerní koncert v Open Air Zóně festivalu, pamětní medaile, pitný režim na trati nebo občerstvení po závodě.

Součástí závodů bude i festivalový rodinný běh na 1400m, který odstartuje o dvě hodiny dříve - ve 14:00 hodin a mohou se jej zúčastnit dospělí s dětmi i junioři.

Podrobné informace k závodu, ceny startovného i registrační formulář jsou dostupné na www.zlinskypulmaraton.cz.

 

 

Jméno organizátora: Zlín Film Festival
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Olympijský běh
Valašské Klobouky
Kamenité Čas Rock Fest 2024
Areál Kamenité, Vyšní Lhoty
Skutečská sedmička
Areál městských sportovišť, Skuteč