FÍHA tralala

Akce Uherské Hradiště

FÍHA tralala
Akce pro děti, Koncerty
Další akce ve městě Uherské Hradiště

FÍHA tralala

Písničková show FÍHA tralala pro nejmenší diváky - NOVÁ SHOW!
Zveme vás k osobnímu setkání s vaší oblíbenou FÍHOU během velké písničkové show i ve vašem městě, kde zazní až 23 nejoblíbenějších hitů. Skřítek FÍHA je zárukou toho, že z představení odcházíte naplněni radostí. Pro své fanoušky připravila FÍHA tralala novou pohádkovou show! Můžete se těšit na vaše oblíbené písničky a pohádkové postavičky, které znáte z hudebních filmů BUMBARASA či Barevný svět. Nový program bude plný překvapení!

Přijďte si zazpívat a zatančit se skřítkem FÍHA
Písničky jako Budík, Idem kva kva k vám, Bum bác či Bumbarasa nemusíme fanouškům skřítka FÍHY představovat. Jak však dopadne románek mezi tatrovkou a bagrem? A zatančí Dino Discotekus na kredenci latino? Ponořte se s námi do světa skřítka FÍHY, na koncertě se budou bavit muzikanti, sportovci i biflošky - všichni budeme super kamoši a kamošky.

Rozcvička s FÍHOU i oběd s Robotem
Během rozcvičky vaše nohy dělají dupi dupi a ruce ťapi ťapi. Jak to však zní, když se rozcvičuje celá hejno dětí i s rodiči v kulturním domě v nebo divadle? Zažít to můžete na vlastní kůži a přitom se dozvíte, zda pan Robot vyjedl pouze švestkový kompot a jak Myšky z knížky zvládly velký úklid.

Koncertujeme po celém Slovensku i v Česku
V desítkách měst na celém Slovensku i v Česku se můžete setkat se svou oblíbenou Fíhou, Budíkem, Dinem, Robotem, myškami i žabkami a dalšími kamarády skřítka FÍHY. Tančit, zpívat, skákat, smát se a křičet je dovoleno během celého koncertu! Dobrou náladou během koncertu se "nakazí" všichni - i táta s maminkou.

Délka představení: 60 minut
Vhodné pro děti od 2 let, ale vítáni jsou všichni, kteří jsou na show zralí. Hlas Budíku propůjčil herec Peter Marcin

Seznam písní: Budík, O zúbkoch, Rozcvička, Ukazovačky, Tani tani, Leporelo, Idem kva kva k vám, Letí letí, Slivková pesnička, Aj ja rád papám, Ovocný rock and roll, O autíčku, Syry Syry, Veľké upratovanie, Bager a Tatrovka, Lúka, Bum bác, Bumbarasa, Dino Discotekus, Super kamoši, Láska

17:00

Začátek akce: 28.11.2023
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce