FILIP JANČÍK - SHOW FILMOVÉ HUDBY 17:45

Akce Karlovy Vary

FILIP JANČÍK - SHOW FILMOVÉ HUDBY 17:45
Koncerty
Další akce ve městě Karlovy Vary

FILIP JANČÍK - SHOW FILMOVÉ HUDBY

Pokud milujete filmovou hudbu, tuto show si nemůžete nechat ujít.
Nejprodávanější slovenský houslista FILIP JANČÍK, známý a oceňovaný několika unikátními projekty, poprvé v České republice. Jeho show a charizmatický projev si už zamilovaly desetitisíce diváků. Během českého turné představí divákům nejznámější filmové skladby ve svém jedinečném provedení. Hra o trůny, Gladiátor, Piráti z Karibiku, či skladby z filmů jako Inception, James Bond, Forrest Gump či Harry Potter. Zažijte večer plný emocí, napětí a nezapomenutelných zážitků v souladu se světelnou show a mezinárodní doprovodnou kapelou. Mezi hosty koncertu nebude chybět český flétnista Michal Žáček, ani členové pražského symfonického orchestru.

Filip Jančík dosud vystupoval ve více než 25 zemích světa, včetně takových zemí jako Švédsko, Dánsko, Singapur, Kuvajt či Spojené arabské emiráty.
Spolupracoval také s kanadskou rockovou hvězdou Avril Lavigne, s níž vystoupil na zahajovacím ceremoniálu Speciálních olympijských her v Los Angeles. Na svůj koncert ho jako speciálního hosta pozval i samotný Karel Gott nebo David Koller. Koupí vstupenky se můžete stát věrným fanouškem a vyhrát soukromý koncert přímo u vás doma. Více informací se dozvíte přímo na vstupence.

17:45


Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
SUMMER SANTOS FEST 2023
Ostrov Santos, Sušice
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Lucerna - Velký sál, Praha
Čechomor - Letní Kooperativa Tour - open air
Amfiteátr na Horečkách, Frenštát pod Radhoštěm