Filmový festival NaturVision 2019

Akce Vimperk

Filmový festival NaturVision 2019
Festivaly
Další akce ve městě Vimperk

Filmový festival NaturVision

Od úterý 17. do pátku 20. září se ve vimperském Městském kulturním středisku uskuteční již osmnáctý ročník filmového festivalu o zvířatech a přírodě NaturVision. Jedná se o významnou vzdělávací, kulturní a společenskou akci, kterou pořádá Město Vimperk ve spolupráci se společností EARTH-VISION UG.
Programové schéma festivalu bude následující – dopolední bloky budou, tak jako každý rok, určeny pro žáky a studenty nejen z Vimperska, ale i z celého regionu. Ty odpolední a večerní pak pro všechny milovníky dokumentů o zvířatech a přírodě.
Pouze úterní podvečer jsme vyhradili nejvtipnějšímu českému cestovateli Danu Přibáňovi, který na festival zavítá s přednáškou ze své poslední výpravy „Trabantem tam a zase zpátky“. Přednáška začne v 17:30 hodin a vstupenky je možné si od 2. září rezervovat v MěKS Vimperk.
Pomyslnou tečkou za festivalem bude závěrečný galavečer, který se uskuteční v pátek 20. září. Během večera proběhne několik zajímavých rozhovorů s významnými hosty, budou oceněni výherci dětské výtvarné soutěže „Máme rádi zvířata“ a na závěr bude promítnut jeden z vítězných filmů německé části festivalu. Celým večerem provede moderátor Pavel Svoboda.
Děkujeme všem partnerům a sponzorům, kteří se na realizaci festivalu podílejí, a srdečně zveme všechny milovníky přírody na tento jedinečný zážitek!

Lenka Švecová
Odbor školství, kultury a CR

Úterý 17. září 2019 v 7:30 až 21:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce