Flashback 8 Bassdrum Brothers edition

Akce Havířov

Flashback 8 Bassdrum Brothers edition
Zábava, párty
Další akce ve městě Havířov

Flashback 8 Bassdrum Brothers edition

DJs:
Inspiral X62
Ali Yosha
Martyzan

Entry 50 czk

Je to skoro až neuvěřitelné ale podařilo se nám domluvit jedinečnou akci, kde zahrají všichni 3 členové již dávno zaniklé ostravské djské formace Bassdrum Brothers!
Pamětníci oněch zlatých časů elektronické hudby jistě pamatují legendární klubové noci XTC Loops či Get Instant..pokusíme se tehdejší amtosféru přenést do přítomnosti!
Samotný Inspiral X62 zahraje speciální vinylový *rovný* set složený z prvků acid housu, break beatu a techna!
Kdo pamatuje jak hrával Ali Yosha, tak ví že, to bude určitě taky stát zato.

Bio Inspiral X62:
Zakladatel labelu Obushek a distribuční společnosti Triple Vision, majitel vinyl shopu Triple Vision Ostrava. Předtím, než tohoto dlouhovlasého nestora ostravské taneční scény a majitele několika prvenství uchvátily gramofony, hrál na kytaru a zpíval v hard- a grindcoreových kapelách.
První hraní (kombinace CD a EFX) se uskutečnilo na konci r. 94 v třineckém RC Pearl. O rok později již hrál v havířovském klubu Muza a téhož roku založili spolu s DJ Aliyoshou první sound system v Ostravě s názvem Bassdrum Brothers. První party v dnes již legendárním ( a bohužel zaniklém ) klubu Cihelna v Ostravě se jmenovala Bassdrum Brothers Gathering byla v květnu 1995, zde pak pořádali vlastní akce XTC Loop.
Střídavě také hrál každý víkend v různých klubech, jako RC Stoun Frýdek-Místek, Wagoon Nový Jičín, S-klub Olomouc atd. Po zakoupení páru gramofonů Technics v roce1996 začala jeho závislost na \"těch hrajících černých plackách,\" které se nezbavil dodnes. Ke konci prázdnin pořádal první ostravské ilegal open air v Kyjovicích. Téhož roku se také otevřel nový klub T.N.T. Ostrava, kde hrál až do roku 2001. Po první velké ostravské párty na výstavišti Černá louka (27.11.1998 - Shower of Beatz), pořádal v klubu T.N.T. sérii akcí s názvem Get Instant. To už ale rok hrál mimo techno, break a house také jungle. V roce 1999 Bassdrum Brothers, spolu s ostatními soundsystémy založili Dvoiku.troiku.
Hrál na mnoha českých akcích ( Open Air Field, Cosmic Trip, Global Connection,In Da Bush...) a se spoustou Djů ( Fresh, C4C, Aquasky, Zinc, Aphrodite, Scan X ...).

Místo konání akce: Stolárna club Havířov, Lašská 19, Havířov
Datum začátku akce: 18. Listopadu 2017 21:00
Datum ukončení akce: 19. Listopadu 2017 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.7858N 18.4351E

Případné změny si prověřte na webu akce Flashback 8 Bassdrum Brothers edition

Jméno organizátora: Stolárna club Havířov
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ÚSMĚVY ZDEŇKA TROŠKY
Kulturní Dům Petra Bezruče, Havířov
ZDENĚK IZER Vyndavací zas tam dací
Kulturní Dům Petra Bezruče, Havířov
ÚSMĚVY ZDEŇKA TROŠKY
Kulturní Dům Petra Bezruče, Havířov
HOT MEN DANCE - OSTRAVA 2024
Music club Garage, Martinovská 3262/50, 723 00 Ostrava – Martinov, Ostrava
Posedlí Dakarem
Dělnický dům, Odry