Florbalové DERBY V TV

Akce Praha

Florbalové DERBY V TV
Sportovní akce
Další akce ve městě Praha

Florbalové DERBY V TV

JE TO TADY!!
Jestli někdy, tak právě 18.12.2017! Pojď s námi podpořit hráče naší Bohemky na derby, které bude vysílané přímým přenosem na ČT Sport. NIKDO z nás nechce, aby v hledišti vládla červená (vínová) barva!

Takže. Vyper svoje zelené/bílé bohemácké triko (klidně nebohemácké) vlasně ho nemusíš ani prát. A přijď se nechat společně s námi pohltit atmosférou tohoto matche!! Jako bonus můžeme do kamery zamávat mamince ;P

Neváhej!! Do kotle nám přijde pomoct i fanklub fotbalových klokanů, Sektor 1905, takže rozhodně nebudeme sami, kdo požene hráče Bohemky! Ale své hlasivky a ruce rozhodně připrav, bude potřeba každá ruka! Plus jako bonus si pro nás kotelníci připravili malé překvapení. ;) Takže o důvod víc proč s námi jdeš!

Když se ohlédneš na minulé utkání, tak ti je jasné co čekat. Utkání plné vyhrocených emocí, soubojů na ostří nože, nervů, gólů a florbalových parád! Venkovní utkání proti Spartě jsme zvládli na výbornou, když jsme brali plný počet bodů po otočení stavu ve třetí třetině na 6:8!!

Jestli neumíráš v posteli, tak dorazíš s námi udělat atmosféru, jaká tu ještě nebyla!! Za naše borce před brankou stínit nemůžeme, ale určitě je můžeme hnát za vítězstvím z tribuny. Mimo skvělého zápasu na nás ještě čeká doprovodný program a soutěže o ceny. Vem tužku a začni psát do kalendáře 18.12.2017, DERBY BOHEMIASN VS. SPARTA.

Nebuď pecivál a pojď s námi podpořit kolkany v pondělí 18.12.2017 do Podvinného Mlýna ve 20h!

Místo konání akce: Aréna Sparta Podvinný mlýn, Kovanecká 27, Praha
Vstupenky: http://www.fbsbohemians.cz/clanek_3538_jdeme-se-bit-za-klokany
Datum začátku akce: 18. Prosince 2017 20:00
Datum ukončení akce: 18. Prosince 2017 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1084N 14.4869E

Případné změny si prověřte na webu akce Florbalové DERBY V TV

Jméno organizátora: FbŠ Bohemians
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce