Focení pro TATTOOlerance.cz

Akce Praha

Focení pro TATTOOlerance.cz
Jiné akce
Další akce ve městě Praha

Focení pro TATTOOlerance.cz

Máte tetování a chcete se zapojit do projektu TATTOOlerance? Super! Tattoolerance je o zkušenostech potetovaných s přijímáním jejich vzhledu ve společnosti. Jak se mění pohled na toho samého člověka, když má tetování zakryté? A co na toho samého člověka řeknou lidé, když kérky ukáže?

Přijďte se nechat vyfotit a být součástí sbírky potetovaných lidí a jejích příběhů.

Fotit bude Monicorn Photo.

INSTRUKCE
S Sebou na první fotografii takové oblečení, které zakryje všechny vaše tetování, na druhou fottku spodní prádlo, pokud máte kérky jen horní polovině těla, stačí nechat kalhoty a kluci nahoře bez, holky podprsenka/tílko. Ženy trochu líčení, nedostatky typu akné apod vám budou postprodukčně upraveny. Spíše tmavé nebo barevné oblečení, budete foceni na bílém pozadí. Věk 18+ a více kérek (tj ještěrka na kotníku a tribal nad zadkem není to ono)

NEREGISTRUJETE SE, prostě příjdete, MOnicorn tam bude od 14.00 do 18.00 pro vás. Na místě zanecháte svůj email, na který vám pak pošleme dotazník k vyplnění viz www.tattoolerance.cz.
FOCENÍ JEDNOHO ČLOVĚKA TRVÁ CCA 3 MINUTY! Opravdu není třeba registrace. Příjdete cvak, cvak, cvak a pokud bude čas, bude prostor i k případnému pokecu .))

MÍSTO FOCENÍ
Fotit se bude v legendárním studiu Hell.cz - Poupětova 7 - Holešovice. Kousek od metra Nádraží Holešovice, nebo tramvajoé zastávky Ortenovo náměstí. Místo je nekuřácké, lze kouřit venku, před salonem. Focení probíhá v uzavřené místnosti, kde budete jen vy a monicorn .) Dveře místnosti budou označeny nápisem TATTOOLERANCE, případně poradí recepce, kterou ale prosím ideálně neoslovujte, protože bude běžný provoz studia. Nápis TATTOOLERANCE NEPŘEHLÉDNETE a klepejte na dveře .)

Těšíme se na Vás

Místo konání akce: Hell.cz, Poupětova 7, Praha 7, Praha
Datum začátku akce: 21. Dubna 2017 14:00
Datum ukončení akce: 21. Dubna 2017 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.1069N 14.4486E

Případné změny si prověřte na webu akce Focení pro TATTOOlerance.cz

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce