Follies

Akce Praha

Follies
Divadlo, kino
Další akce ve městě Praha

Follies

Legendární muzikál Stephena Sondheima se poprvé objeví na prknech britského Národního divadla a k tomu se bude poprvé vysílat do kin.

anglicky / české titulky, přímý přenos
♠ Kino Aero (Praha): http://www.kinoaero.cz/cz/cykly-festivaly/102/Divadlo-v-kine/

New York, 1971. Na jevišti Weismannova divadla se koná party. Zítra ikonickou budovu zbourají. Třicet let po svém posledním představení se tzv. Follies girls sejdou na pár drinků, aby si zazpívaly pár songů a řekly pár lží.

Tracie Bennett (muzikály Mrs Henderson Presents, End of the Rainbow), Janie Dee (muzikál Carousel v NT) a Imelda Staunton (Harry Potter, Vera Drake, muzikály Sweeney Todd, Gypsy) si zahrají úžasné Follies v nové okouzlující inscenaci v režii Dominica Cookea (NT Live: Komedie omylů, V kruhu koruny), v níž se objeví 37 herců a 21 hudebníků.

Autor muzikálu Stephen Sondheim, držitel cen Oscar, Tony, Grammy i Olivier, je žijící divadelní legendou. Mezi jeho další díla patří muzikály Sweeney Todd, Malá noční hudba, Čarovný les či Neděle v parku s Georgem.

--------------------------------------------------------------------------------------

Stephen Sondheim’s legendary musical is staged for the first time at the National Theatre and broadcast to cinemas.

New York, 1971. There’s a party on the stage of the Weismann Theatre. Tomorrow the iconic building will be demolished. Thirty years after their final performance, the Follies girls gather to have a few drinks, sing a few songs and lie about themselves.

Tracie Bennett, Janie Dee and Imelda Staunton play the magnificent Follies in this dazzling new production. Featuring a cast of 37 and an orchestra of 21, it’s directed by Dominic Cooke (The Comedy of Errors).

Winner of Academy, Tony, Grammy and Olivier awards, Sondheim’s previous work includes A Little Night Music, Sweeney Todd and Sunday in the Park with George.

Místo konání akce: Kino Aero, Biskupcova 31, Praha
Vstupenky: http://www.kinoaero.cz/cz/cykly-festivaly/102/Divadlo-v-kine/
Datum začátku akce: 16. Listopadu 2017 19:45
Datum ukončení akce: 16. Listopadu 2017 22:45
Pravděpodobné souřadnice: 50.0902N 14.4719E

Případné změny si prověřte na webu akce Follies

Jméno organizátora: NT Live: přímé přenosy z Londýna
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Děti ráje
Letní Kino, Chomutov