Food Truck Sraz na Čepkově

Akce Zlín

Food Truck Sraz na Čepkově
Akce pro děti, Vaření, Gastronomie, Víno Pivo
Web organizátora:
www.nc-cepkov.cz/
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: gastro@backstage-agency.cz

Dvoudenní přehlídka vybraného jídla a pití se už potřetí představí u Nákupního centra Čepkov ve Zlíně. V sobotu 17. a v neděli 18. září nabídne Food Truck Sraz nejen lahůdky české a zahraniční gastronomie a pestrý výběr nápojů, ale i bohatý doprovodný program pro děti a dospělé. Vstup je zdarma.

Burgery, pečená žebra, kuřecí křidélka, řecké, kanadské i mexické speciality, škrábanou zmrzlinu, donuty, bublinkové waffle. To, a ještě mnoho dalšího, mohou o víkendu 17. a 18. září od 10 do 19 hodin ochutnat návštěvníci třetího Food Truck Srazu na parkovišti u zlínského Nákupního centra Čepkov. Barevné náklaďáčky plné jídla nabídnou i vegetariánská jídla, pivo, kávu a jiné alkoholické a nealkoholické nápoje.

Pro chvíle odpočinku mezi ochutnáváním vybraných lahůdek máme připravený také doprovodný program,“ uvedl za organizátory z Nákupního centra Čepkov Leoš Pavlůsek. „Děti se mohou těšit na zábavné soutěže nebo na dětskou zónu se skákacími hrady, kam bude vstup zdarma. Na pódiu vystoupí v sobotu odpoledne písničkář Jan Stavinoha, v neděli odpoledne zahrají Mario Šeparović & Vojta Šňupárek – Eric Clapton tribute. Celým programem provede oblíbená moderátorka Wendy Králíková.

Z nabídky jídla si pak vybere opravdu každý. „Milovníky světových kuchyní jistě potěšíme neobvyklými kanadskými specialitami poutine a bowles nebo oblíbenými mexickými tacos a quesadillou. Přímo od řeckého kuchaře mohou ochutnat autentický řecký gyros, souvlaki, grilovanou papriku i vyhlášený ovčí sýr halloumi,“ přiblížil Lukáš Lauman ze spolupořádající Backstage agency. Nebude chybět ani klasický sortiment food trucků v podobě burgerů nejrůznějších chutí, masitých jídel či pizza teany.

Jako sladkou tečku budou food trucky servírovat donuty, bublinkové waffle, zmrzlinu, koláče a další zákusky. „A kávu si k nim mohou návštěvníci zakoupit třeba ze stylové historické Avie jménem Kavia,“ doplnil Lukáš Lauman. Široký výběr nápojů zahrnuje také pivo, prosecco a míchané alkoholické a nealkoholické nápoje.

Po oba dny má Food Truck Sraz otevřeno od 10 do 19 hodin. Pro pohodlí návštěvníků budou k dispozici stany s posezením. Vstup je zdarma.

Jméno organizátora: NC Čepkov / Backstage agency
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce