Fragile a Soňa Norisová

Akce Olomouc

Fragile a Soňa Norisová
Koncerty
Další akce ve městě Olomouc

Fragile a Soňa Norisová

Nejlepší slovenská vokální skupina Fragile a Soňa Norisová.

Vokální slovenská skupina Fragile je složená z populárních osobností, známých z různých televizních seriálů, divadelních, muzikálových produkcí či TV show. Fragile patří nejen ke slovenské, ale bez nadsázky i k evropské špičce. Pro české diváky je nejznámější osobností zpěvačka a herečka Soňa Norisová.

Věnují se interpretaci známých světových rock - pop - hitů v působivých a velmi zajímavých originálních a cappella aranžmá – bez hudebních nástrojů. Hity světových autorů a interpretů přetvářejí do posluchačsky velmi příjemných, atraktivních podob s velkou mírou hravosti a kreativity. Všechno co uslyšíte je opravdu tvořeno jen hlasem a ústy interpretů v komorním a cappella provedení. Čistě vokální, jisté instrumentální prvky se v jejich hlasech uplatňují jako rytmická opora. Jejich představení jsou plné nejen výborné hudby, ale také skvělého humoru, díky kterým zažijete neopakovatelný večer plný jedinečné zábavy.

Repertoár skupiny tvoří písně světových i domácích interpretů jako: Queen, Sting, John Lennon, Richard Müller, Jason Mraz, Lorde, The Flying Pickets, Pharell Williams, Leonard Cohen, The Real Group a dalších.

Mezi novinky patří skladba Lady karneval od Karla Gotta, The Parting Glass – irská národní skladba, Get Lucky od Daft Punk, dále Shape Of You od Ed Sheerana, Fero od sk. Elán, Run to You od sk. Pentatonix, nebo Good Old Fashion Lover Boy od sk. Queen. Proto zasáhnou široké divácké publikum a na své si přijdou všichni milovníci kvalitní muziky.

Členové skupiny: Soňa Norisová – strano, Jana Golis – strano, Helena Krajčiová – alto, Svetlana Rymarenko – alto, Slavo Košecký – tenor, Martin Madej – tenor, Jozef Hečko – bas, Braňo Kostka - vocal percussion. Alternanti skupiny: Karolína Majerníková – strano, Daniela Tomešová – strano, Kamila Apetauer – strano, Peter Lacho – tenor.

sobota 16.6.2018 18:00 - neděle 17.6.2018 1:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce